Caută
Close this search box.

Biletul Zilei Cota 2 29.05.2021

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 – 29.05.2021 –  Pentru azi m-am oprit asupra a doua partide sin ultima runda a campionatului din Cehia, jocuri cu fotbalisti romani implicati in ele, Stanciu si Nita, si unde ne asteptam la un adevarat spectacol fotbalistic din partea favoritelor, in ultima partida pe teren propriu. Sa avem bafta si profit!

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 – 29.05.2021

Ponturi pariuri Slavia – Budejovice (ora 18:00)

Campioana cu mult timp inainte de finalul sezonului, formatia gazda avind 12 puncte avans de Sparta, echipa lui Nicusor Stanciu mai are doua obiective de indeplinit.

Primul ar fi sa termine sezonul neinvinsa, au 25 de victorii si opt remize inaintea ultimului joc de azi, din care 14 succese si doua egaluri acasa, si un golaveraj de 43-8, aproape o medie de trei reusite in fiecare intalnire de pe teren propriu.

Iar al doilea obiectiv ar fi unul personal, Nicusor Stanciu cu doua goluri azi si-ar incununa un sezon de exceptie si ar egala performanta colegullui sau, Kuchta Jan, care are 14 reusite si este liderul golgeterilor in Cehia.

In tur gazdele de azi au realizat in deplasare un adevarat scor fluviu, 6-0, 3-0 inca de la pauza, Tecl Stanislav realizind un hattrick, in timp ce pe lista marcatorilor nu s-au regasit niciunul din cei doi marcatori de baza actuali, Stanciu si Kuchta.

Pont: I 2+ – Click AICI și adaugă-l pe bilet!

Ponturi pariuri Sparta – Brno (ora 18:00)

Gazdele au un final de vis, neinvinsi de 8 etape, sase victorii si doua egaluri, mai mult vin dupa patru succese consecutive, partide in care au inscris de 13 ori, o medie de peste trei reusite in aceste 4 confruntari.

O sansa in plus si pentru atacantul gazdelor, Julis Lukas, 12 goluri, de a marca si de a termina cit mai sus in clasamentul marcatorilor din actualul sezon.

Ambele formatii au incasat foarte multe goluri in cele 33 de runde scurse, gazdele desi termina pe pozitia secunda au primit 46 de goluri, iar Brno care retrogradeaza au 51.

La gazde probabil in poarta il regasim azi pe ex-stelistul Florin Nita care recent si-a prelungit intelegerea cu echipa gazda pina in 2023. Astfel Nita daca isi duce contractul pina la capat ajunge la o perioada de 5 ani la Sparta, el fiind transferat in 2018 de la Steaua pentru 1.350.000 de euro.

Pont: I 2+ – Click AICI și adaugă-l pe bilet!

29

Pariaza aici cu 500 RON Bonus !