Biletul zilei Cota 2 – 30.08.2021

Forma Biletul Zilei Cota 2: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Statistici Biletul Zilei Cota 2
Procentaj: 57%
Castigate: 4/7
Unitati: 189

Am ajuns deja la 2 bilete castigatoare la rand, ambele fiind luate la cote foarte bune, fapt ce ne ridica moralul si incercam sa incheiem luna august in aceeasi nota! Biletul zilei este format din 2 evenimente interesante de la care am asteptari foarte mari, iar impreuna ajung la o cota de 2.97.

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 30.08.2021

Academica U23 – Famalicao (ora 18:00)

Runda 2 din Liga Revelacao U23 din Portugalia, ne-a pregatit pentru luni un duel foarte interesant intre 2 echipe care vin dupa infrangere in prima etapa, motiv pentru care ma astept ca acestea sa incerce sa demonstreze ca isi doresc mai mult. Chiar daca este o competitie la care nu multa lume apeleaza in biletele lor, eu am profitat foarte mult in sezonul precedent mai ales pe goluri, atat pre-match, cat si pe live.

Ma astept sa vad un inceput furtunos cu multe faze de poarta si chiar sunt sanse mari sa vedem 2-3 goluri inca din prima repriza, dar mi se pare totusi mai safe un pariu in care trebuie sa avem minim un gol in ambele reprize. Un astfel de meci a avut echipa gazda din aceasta seara in etapa de debut din deplasarea de la Guimaraes.

Hvidovre IF – Hobro (ora 20:00)

1st Division din Danemarca a ajuns deja in runda 7, si deja echipele parca si-au turat motoarele si nu mai au vreo scuza cu privire la fotbalul practicat. Confruntarea dintre Hvidovre IF si Hobro este una dintre 2 echipe cu obiective diferite, prima incearca sa lupte pentru o calificare in grupa de promovare, iar oaspetii se afla mai aproape de retrogradare.

Unul din argumentele importante pentru a alege acest pronostic face referire la duelurile directe, in 8 din cele 9 disputate indeplinindu-se faptul ca s-a marcat minim un gol in fiecare repriza. Ma astept sa vad spectacol din partea ambelor echipe si chiar daca Hvidovre IF are prima sansa la victorie imi este greu sa merg pe 1 solist.

Leave a Comment: