Botosani – Chindia ponturi pariuri 18.10.2021

botosani chindia ponturi pariuri

Dupa periplul nationalelor in preliminariile Campionatului Mondial de Fotbal, campionatele isi reiau activitatea si se reintorc la rutina de zi cu zi. Continua calculele pentru fiecare punct, astfel incat echipele sa isi asigure un loc cat mai cald in clasament. Liga 1 incheie etapa cu cateva meciuri la inceput de saptamana. Intre ele Botosani si Chindia sigur vor oferi un duel de calitate.

botosani chindia ponturi pariuri

Meciul va avea loc luni de la ora 17:30 si va fi arbitrat de I.Calin. Voi juca acest meci la betano, una dintre casele de pariuri care ofera pariorilor cote foarte frumoase. Daca te intereseaza informatii si despre alte case de pariuri, poti vizita articolul de aici.

Botosani.

Este pe locul 4 in clasament fiind neinvinsa in campionat de 5 etape. Este una dintre formatiile bune ale campionatului, care se poate bate oricand cu echipele consacrate.

In ultimele 5 etape a reusit 3 egaluri si doua victorii. A remizat in ultimele doua etape in deplasarea de la Clinceni, 1-1, si acasa cu U Craiova 1948, tot 1-1. Are o linie de clasament de 6 victorii, 4 egaluri si o infrangere, singura echipa care a invins-o fiind Rapid.

Acasa are 5 meciuri disputate in acest sezon. A pierdut 0-2 cu Rapid, le-a invins pe UTA si CFR cu 2-1, respectiv 1-0, si a remizat cu FC SB, 0-0 si U Craiova 1948..

Chindia.

Ocupa un loc de playout, locul 10, avand doua etape de cand nu a mai cunoscut gustul victoriei. A strans 13 puncte pana acum, avand un golaveraj de 8 la 8.

Dupa cum se observa, este o echipa care marcheaza greu si care primeste la fel de greu goluri. Apararea ar fi principala preocupare a echipei, aici Sandoi fiind influentat si de postul pe care a jucat ca jucator.

In deplasare a jucat sase partide, pierzand trei dintre ele, toate la limita, cu Rapid, CFR Cluj si FC Voluntari. A remizat la Pitesti si la U Craiova 1948, dar a si invins, o singura data, e drept, la Mioveni, cu 1-0.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Botosani(4-3-3): Pap – Tiganasu, Dawa, Racovitan, Braun – Ongenda, Edjouma, Florescu – Souza Silva, Sila, Kage.

Chindia(4-2-3-1): Cabuz – Capusa, Celea, Iacob, Dinu – Dulca, Kocic – Corbu, Serban, Popadiuc – Popa.

Absenti: –

Istoric Confruntari Directe.

In sezonul trecut Botosani a invins la Chindia, 3-2, iar Chindia la Botosani, 2-0.

Ponturi pariuri Botosani – Chindia – zamy_bz.

Este un meci greu pentru gazde, Chindia fiind o echipa care isi vinde scump pielea. Infrangerile targovistenilor au fost la limita si au cerut mari sacrificii din partea celor care le-au produs. Cred ca ne asteapta un meci de uzura, pe care moldovenii il vor domina. Daca te intereseaza informatii despre un cod bonus betano, poti vizita articolul de aici.

Chindiei nu ii place posesia, rareori reuseste o posesie peste 50% in meci, iar Botosaniului ii plac meciurile disputate pe teren propriu.Cred ca si in acest meci mingea se va afla mai mult la moldoveni, care vor ataca mai mult, incercand sa-si impuna jocul. de aceea cred ca vor avea o posesie a mingii de peste 53,5%.

Pronostic Botosani – Chindia peste 53,5% posesia mingii Botosani – 1.75!