Biletul zilei Cota 2 – 01.08.2021

biletul zilei cota 2

Dupa un sfarsit de luna destul de bun, ma astept sa incepem si a opta luna a acestui an la fel de bine, pregatindu-va pentru azi un bilet in care increderea mea este una foarte crescuta, depasind lejer procentajul de 90%. Voi merge pe o dubla din campionate in care golurile sunt la ordinea zilei si avem si cote „frumusele” pentru aceste pronosticuri.

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 01.08.2021

Gangwon – Suwon (ora 14:00)

Cu siguranta va voi surprinde cu meciul pe care l-am ales, dar nu pot sa nu profit de o cota atat de buna pentru un pronostic in care cele 2 echipe trebuie sa ne ofere Peste 1.5 goluri. Atat Gangwon, cat si Suwon au depasit lejer media de minim 2 goluri in cele 21 de etape jucate pana acum.

Ambele combatante vin dupa 3 meciuri consecutive in care s-au inscris peste 2.5 goluri, si nu vad vreun impediment sa nu se atinga borna de 2 goluri in aceasta dupa-amiaza .

In 14 din precedentele 15 dueluri directe s-au inscris cel putin 2 goluri, cel mai mare scor inregistrat fiind rezultatul de egalitate 3-3 din 2017 .

Waregem – St. Liege (ora 17:00)

In ultima zi a saptamanii, se vor intalni 2 echipe cunoscute pentru jocul ofensiv pe care il practica, dar si pagubos uneori. Amandoua vin dupa o etapa in care au terminat la egalitate, cu acelasi scor de 1-1, si ca sa fie si coincidenta mai mare, au si condus ambele si au fost egalate.

Observam ca in sezonul trecut Waregem a avut una dintre cele mai slabe defensive cu 69 de goluri incasate, in schimb reusind sa marcheze 53 de goluri. St. Liege a stat mai bine inscriind de 54 de ori, si primind 41 de goluri.

In 9 din precedentele 10 confruntari directe s-a marcat cel putin un gol in fiecare poarta, sau Peste 2.5 goluri in tot meciul.