Cota 2 – 07.09.2018

 

​Ziua de ieri a fost la fel de proasta ca precedentele 2 zile, Cota 2 fiind pierduta astfel pentru a 3-a zi consecutiv, selectionata U21 a Italiei fiind invinsa de o maniera categorica de selectionata U21 a Slovaciei, cu scorul de 3:0. Bilantul pe aceasta luna a ajuns la 5 bilete pierdute si unul singur castigator. Cota 2 din 7 Septembrie 2018 este formata din 3 evenimente de fotbal, toate din noua competitie Uefa, Liga Natiunilor, partidele Lituania – Serbia, Italia – Polonia si Romania – Muntenegru, toate cele 3 meciuri urmand a incepe de la ora 21:45. Aceste evenimente se regasesc in oferta de pariere a agentiei de pariuri Betano.

​Ponturi pariuri Lituania – Serbia (ora 21:45)

​Una dintre doar cele 2 echipe prezente la Cupa Mondiala din vara, care joaca vineri seara in Liga Natiunilor, Serbia, se deplaseaza in primul meci din cadrul acestei competitii, in tarile baltice, mai precis in Lituania. Pare a fi un adversar facil pentru balcanici, din acest motiv mizez pe „2” solist in acest joc, Serbia fiind o selectionata mult mai puternica decat adversara sa, o selectionata care a obtinut 3 victorii si 1 remiza in cele 5 deplasari din grupa de calificare la Cupa Mondiala.

​Ponturi pariuri Italia – Polonia (ora 21:45)

​Italia – Polonia, capul de afis al zilei, este un duel foarte interesant, multi jucatori din selectionata lesilor evoluand in Serie A, la echipe importante, precum Sampdoria sau Napoli. Chiar si asa, Italia are un blazon de aparat si o imagine de reparat dupa ratarea calificarii la Cupa Mondiala, asadar Squadra Azzurra trebuie sa evolueze la turatie maxima in acest meci.

Ultimul meci pierdut de Italia, pe teren propriu, a fost in septembrie 2016, cand Franta reusea sa o invinga la Bari cu scorul de 3:1, Italia avand astfel 11 partide consecutive ca gazda in care nu a fost invinsa.

​Ponturi pariuri Romania – Muntenegru (ora 21:45)

​Un alt duel interesant al serii este cel dintre selectionatele Romaniei si a Muntenegrului, duel ce va avea loc la Ploiesti, din pacate, cu portile inchise. Va fi de vazut cum se vor descurca „tricolorii” in acestea situatie deloc placuta, de a juca intr-o liniste depline, insa cred ca Romania nu va pierde acest joc, muntenegrenii venind in Romania cu un lot cu prea putine vedete, din care lipsesc Stefan Jovetic, Marko Vesovic sau Luka Djordjevic. Mizez astfel pe un debut cu dreptul pentru selectionata antrenata de Cosmin Contra.

Cota 2 la pariuri ​07.09.2018

Screenshot 2018 09 06 Pariuri România Muntenegru Betano1

Statistica Cota 2 – ​Septembrie 2018

  • Bilant cota 2 – iulie 2018: ​1 castigate​6 pierdute >> -380 RON p​ierdere la o miza de 100 RON pe bilet.

Leave a Comment: