Cota 2 – 27.09.2018

​Ieri am intrerupt miniseria de 2 bilete Cota 2 pierdute la rand, echipele italiene jucand perfect, toate cele 3 echipe mari reusind sa se impuna la handicap, Juventus si Napoli fiind date pentru Cota 2. Bilantul pe aceasta luna a ajuns la 12 bilete castigate si 14 pierdute.Cota 2 din 27 Septembrie 2018 este formata din doua evenimente, primul e din Cupa Romaniei, duelul de liga a 3-a, dintre Rapid Bucuresti si Turnu Magurele, in timp ce cel de-al doilea vine din Serie A, confruntarea care incheie etapa, Empoli versus AC Milan. Primul eveniment va incepe de la ora 18:45, in timp ce ce de-al doilea va incepe de la ora 22:00. Cota totala a acestor doua evenimente este de 2.15. Ambele partide se regasesc in oferta de pariere a agentiei de pariuri Betano.

Ponturi pariuri Rapid Bucuresti – Turnu Magurele (ora 18:45)

​Va fi pentru prima data cand doua echipe de Liga a 3-a se intalnesc in acesta faza a competitiei, asadar duelul are o insemnatate aparte, pe langa faptul ca ambele echipe se bucura de un sprijin politic consistent din partea partidului de guvernamant.

Pariezi 10 lei pe victorie Dinamo cu Sepsi si daca iese pariul castigi 200 lei bani CASH (fara conditii de rulaj). Da CLICK AICI pentru detalii >>

In orice caz, discutam de o partida intre doua echipe de Liga a 3-a, nivelul de pregatire si de joc e unul scazut, cea ce face ca echipa care va prinde o zi mai buna sa se califice mai departe. Rapid a primit gol in ultimele 2 partide de cupa, disputate pe teren propriu, cu Alexandria si Daco-Getica, in timp ce Turnu Magurele a trecut pe teren propriu de Balotesti cu scorul de 3:2.

​Ponturi pariuri Empoli – AC Milan (ora 22:00)

​Meci usor dificil pentru Milan dat de faptul ca Gennaro Gatusso nu poate miza pe omul de gol al sau, Gonzalo Higuain, acesta este dat lovit si are sanse infime de a juca titular. Chiar si asa, gazdele au cateva absente importante la randul lor, in special in aparare, acolo de unde lipsesc Pasqual si Antonelli, cea ce face ca linia defensiva a acestora sa arate ca a unei echipe mai degraba de Serie B.

 AC Milan are doar un punct mai mult decat adversara sa, acest aspect fiind un stimul care ii va face pe diavolii milanisti sa atace si sa caute victoria in acest joc, mai ales pentru ca deja echipele fruntase incep sa se distanteze de Milan in clasament.

Cota 2 la pariuri 2​7.09.2018

Screenshot 2018 09 27 Pariuri Empoli FC AC Milan Betano

Statistica Cota 2 – ​Septembrie 2018

  • Bilant cota 2 – ​Septembrie 2018: ​12 castigate​14 pierdute >> -31 RON p​ierdere la o miza de 100 RON pe bilet.

Leave a Comment: