Cota 2 – 27 noiembrie 2018 – propusa de IulianBNG

COTA 2


Salut prieteni pariori , eu sunt IulianBNG si scopul meu este sa dublez suma pariata zilnic iar la finalul lunii sa fiu pe plus. Va recomand sa pariati cota 2 responsabili , nu pariati sume pe care nu vi le puteti permite.

Cota 2 din 26 noiembrie a fost pierduta.

Mai jos puteti gasi meciurile care formeaza cota 2 la pariuri din 27 noiembrie 2018, precum si motivele pentru care le-am ales.

Ponturi pariuri Juventus - Valencia (ora 22:00)

Juventus este prima in grupa cu noua puncte acumulate in patru partide, reusind pana acum trei victorii, pierzand o data, meciuri in care a marcat de sapte ori, primind doar doua goluri. Ea s-a impus si in tur, castigand cu 0-2 pe "Mestalla". Valencia are un parcurs destul de slab in Liga Campionilor, aflandu-se pe locul al treilea in grupa, la doua puncte de Manchester United. “Liliecii” n-au mai pierdut de 9 meciuri in deplasare , avand 5 egaluri si 4 victorii. Valoarea lotului , avantajul disputarii meciului pe teren propriu dar si experienta “Batranei Doamne”, sunt principalele motive pentru care o sa pariez pe victoria ei.

Ponturi pariuri Lyon - Manchester City (ora 22:00)

Lyon ocupa locul 2 in grupa F la 3 puncte de liderul Manchester City. Toate meciurile jucate in aceasta grupa s-au terminat cu peste 2.5 goluri. OL vine dupa victoria de pe teren propriu contra celor de la St. Etienne, scor 1-0. Ea are doar 4 victorii in ultimele 10 partide si o singura infrangere. Adversara sa , City trebuie sa isi ia revansa dupa ce in prima etapa a pierdut pe teren propriu , scor 1-2. Ea vine dupa 8 victorii consecutive. In grupa, City ocupa prima pozitie cu 9 puncte avand 12 goluri marcate si doar 3 primite. Ma astept la un meci foarte spectaculos in care se vor marca multe goluri.

Cota 2 la pariuri 27.11.2018

cota 2 26

Statistica Cota 2 - Noiembrie 2018

  • Bilant cota 2 - Noiembrie 2018: 10 castigate - 16 pierdute >> -550 RON profit la o miza de 100 RON pe bilet.

Leave a Comment: