Cota 2 – 28 noiembrie 2018 – propusa de IulianBNG

COTA 2


Salut prieteni pariori , eu sunt IulianBNG si scopul meu este sa dublez suma pariata zilnic iar la finalul lunii sa fiu pe plus. Va recomand sa pariati cota 2 responsabili , nu pariati sume pe care nu vi le puteti permite.

Cota 2 din 27 noiembrie a fost castigata.

Mai jos puteti gasi meciurile care formeaza cota 2 la pariuri din 28 noiembrie 2018, precum si motivele pentru care le-am ales.

Ponturi pariuri Tottenham - Inter (ora 22:00)

Englezii se afla pe locul 3 in Grupa B, dupa desfasurarea celor  4 etape. Situatia echipei engleze este destul de dificila, pentru a fi sigura de un loc in turul urmator al competitiei trebuie sa castige ultimele doua intalniri, cu Inter si Barcelona. Inter ocupa locul 2 dupa disputarea a patru etape, in special datorita inceputului in forta, cand a castigat cu Tottenham si cu PSV. Egalul din ultima etapa, cu Barcelona, a ajutat-o sa pastreze o diferenta de 3 puncte fata de Spurs. In 4 din cele 5 confruntari , ambele echipe au marcat si meciul s-a terminat cu cel putin 2.5 goluri inscrise. Va fi un meci in care golurile nu pot sa lipseasca la ambele echipe.

Ponturi pariuri PSV - Barcelona (ora 22:00)

PSV are un singur punct acumulat si este ultima in grupa. Olandezii au un golaveraj de 4-10 in Champions League, dupa cele patru etape disputate.Adversara din aceasta seara, Barcelona,  este pe primul loc in acesta grupa, a acumulat zece puncte din cele patru partide avute, golaverajul catalanilor este de 11-3. Barcelona intalneste o echipa destul de modesta, iar diferenta dintre cele doua echipe s-a vazut si in tur, atunci cand PSV n-a avut nicio sansa. Ma astept ca in aceasta partida sa se inscrie cel putin un gol in fiecare repriza.

Cota 2 la pariuri 28.11.2018

cota 2 27

Statistica Cota 2 - Noiembrie 2018

  • Bilant cota 2 - Noiembrie 2018: 11 castigate - 16 pierdute >> -448 RON profit la o miza de 100 RON pe bilet.

Leave a Comment: