Biletul zilei Cota 2 – 28.07.2021

Forma Biletul Zilei Cota 2: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei Cota 2
Procentaj: 29.2%
Castigate: 7/24
Unitati: -857

Ziua de miercuri ne aduce o noua tripla care ne promite sa fie castigatoare, alegand toate pronosticurile cu cele mai mari sanse de reusita. Ca si ieri, am evitat din nou sa merg pe partide din competitiile europene, acestea fiind foarte imprevizibile!

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 28.07.2021

Valentine – Adamstown Rosebud (ora 12:00)

Inca de la pranz va avea loc o partida de la care eu ma astept sa ne impresioneze si sa vedem cat mai multe goluri, atat in prima parte, cat si in repriza secunda. Australia a ramas inca un taram foarte interesant din punct de vedere al partidelor de fotbal pline de spectacol, cu rasturnari de situatii si cu destul de multe goluri.

Se vor intalni in duel direct lanterna rosie a clasamentului si penultima pozitie, doua echipe care au dezamagit pana acum. Este greu sa iti alegi o favorita la victorie in aceasta partida, avand in vedere ca amandoua trec printr-o perioada foarte slaba.

Observ in confruntarile directe ca s-a ajuns deja la 8 consecutive in care s-au marcat peste 2.5 goluri, cel mai mare scor fiind inregistrat in ultima partida, cand Adamstown Rosebud a castigat cu 6-3.

Fram – Egersunds (ora 19:00)

Divizia 2 din Grupa 2 din Norvegia ne-a pregatit 5 meciuri pentru aceasta zi, dar mi-a atras atentia doar meciul dintre Fram si Egersunds. Cele 2 echipe au obiective diferite, prima luptand pentru salvarea de la retrogradare, iar Egersunds forteaza o promovare in Obos-Ligaen.

Atat Fram, cat si Egersunds vin dupa 2 partide la rand in care s-au marcat peste 2.5 goluri, fapt ce ma incurajeaza si mai mult sa merg pe un asemenea pronostic.

De asemenea toate cele 3 intalniri directe s-au terminat cu cel putin 3 goluri, Egersunds fiind neinvinsa pana acum, cu 2 victorii si un rezultat de egalitate.

Haugesund – Stromgodset (ora 21:00)

Pe prima scena fotbalistica din Norvegia se vor duela doua echipe aflate in echilibru pana acum, ambele cu cate 19 puncte, dar echipa gazda are un meci in minus. Observam in statisticile celor 2 echipe un lucru foarte interesant, amandoua au depasit media de 3 goluri pe partida.

De asemenea atat Haugesund, cat si Stromgodset, in 4 din ultimele 5 meciuri au avut cel putin un gol in prima parte a meciurilor.

In 9 din precedentele 10 dueluri directe nu au lipsit goluri din prima repriza, fapt ce intareste alegerea pontului pentru aceasta partida.

Leave a Comment: