Biletul zilei Cota 2 – 30.07.2021

Forma Biletul Zilei Cota 2: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei Cota 2
Procentaj: 29.2%
Castigate: 7/24
Unitati: -857

Odata cu acest sfarsit de saptamana si chiar de luna vom avea parte de o oferta mai buna si mai diversificata, si chiar daca luna iulie nu a fost una minunata, ne gandim deja la o luna august care va da start la tot ce inseamna fotbal de clasa. Pentru aceasta zi am reusit sa va ofer fix o cota de 2, formata din 2 pronosticuri.

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 30.07.2021

Genk – Oostende (ora 21:45)

Una din tarile, ale carei campionate ne-au adus satisfactie in sezonul trecut, a fost Belgia, asa ca vom continua cu incredere crescuta sa pariem pe meciuri de aici. Duelul ales de mine este intre doua echipe care vin dupa infrangeri in etapa de debuta, ambele fiind pe teren propriu.

De asemenea din aceasta runda de inceput observam ca acestea au pofta de joc, si chiar daca au suferit infrangeri greu de digerat, sa ne gandim ca au timp sa isi revina. In aceste partide s-au marcat peste 2.5 goluri, Genk reusind si ea sa inscrie un gol.

Observam ca in precedentele 4 dueluri directe s-a inscris cel putin un gol in fiecare poarta, si in total peste 3.5.

Lok. Zagreb – Dragovoljac (ora 21:00)

Ne aflam in etapa cu numarul 3 din prima liga din Croatia, un campionat pe care l-am urmarit in ultimele sezoane si va recomand sa il alegeti cand vreti sa pariati pe goluri. Chiar daca bookmakerii ne sperie cu cote destul de mari, am avut surpriza sa obtin multe pronosticuri verzi pe goluri marcate in partidele din acest campionat.

Ma astept sa vad o partida la standarde inalte, probabil cu goluri in ambele porti, dar sunt sanse destul de mari sa avem si peste 2.5 goluri. Totusi am ales sa merg pe un pronostic mai safe si sa fie verde daca se indeplineste unul din acestea.

In ambele etape jucate de acestea s-a indeplinit destul de usor pontul dat de mine, fapt ce ne da o sansa in plus sa ne bucuram in aceasta seara.

In 4 din precedentele 5 confruntari directe s-a inscris cel putin un gol de fiecare parte si peste 2.5 gol in total.

Leave a Comment: