Everton – Leicester ponturi pariuri 27.01.2021

Everton - Leicester ponturi pariuri

Miercuri sera de la ora 22:15 vom avea parte de un adevarat derby intre Everton si Leicester, doua echipe care lupta pentru ocuparea unei pozitii de cupa europeana. Citeste cateva date statististice interesante si vezi pontul pe care il propun.

Everton - Leicester ponturi pariuri

Gazda meciului arbitrat de Mike Dean va fi Goodison Park din Liverpool, o arena de 7 stele. K-boom v-a pregatit pentru acest duel un pronostic cu cota 1.76, pe care il va juca la Winmasters,

Everton.

Vine dupa o calificare mai departe in Cupa FA, castigand cu scor de neprezentare in fata lui Sheffield Wed. In Premier League se afla pe locul 6, cu 32 de puncte acumulate si cu un golaveraj pozitiv, cu 28 de goluri marcate si 21 incasate.

Are doar o infrangere in precedentele 5 runde disputate, cea de pe teren propriu cu West Ham cu scorul de 1-0. Se pare ca pe teren propriu a jucat de 8 ori, iar jumatate din meciuri le-a castigat.

Tanarul atacant englez, Dominic Calvert-Lewin este cel mai bun marcator al echipei cu 11 goluri reusite.

Leicester.

La fel ca si adversara din aceasta seara s-a calificat in Cupa Fa, dar a avut un meci mai greu, fiind condusa la pauza de Brentford, dar dupa pauza elevii lui Rodgers au intors marcand de 3 ori. In campionat ocupa ultima pozitie a podiumului cu sanse reale si la un nou titlu.

A ajuns la 8 meciuri consecutive fara sa fie invinsa, reusind 6 victorii si 2 rezultate de egalitate. Campioana en-titre este singura echipa care a reusit sa o invinga in deplasare, cu un scor sec de 3-0.

In clasamentul marcatorilor Jamie Vardy ocupa locul 5, cu 11 goluri reusite si 5 pase de gol.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Everton (4-4-2): Pickford – Godfrey, Keane, Mina, Holgate – Digne, Davies, Doucoure, Iwbi – Sigurdsson, Rodriguez.

Leicester (4-1-4-1): Schmeichel – Castagne, Fofana, Evans, Justin – Ndidi – Albrighton, Tielemans, Maddison, Barnes – Iheanacho.

Absenti.

  • Everton: Allan, Delph, Gbamin si Nkounkou.
  • Leicester: Praet, Vardy si Mendy.

Istoric Confruntari Directe.

  • Ultima partida directa a fost cea din turul campionatului, si s-a terminat cu victoria lui Everton, cu scorul de 2-0.

Ponturi pariuri Everton – Leicester – K-boom.

Unul dintre cele mai echilibrate dueluri din aceasta runda ne aduce fata in fata locul 6 si locul 3, doua echipe cu ganduri mari pentru acest sezon. Am ales sa pariez pe un pronostic pe goluri, pe care il voi juca la Winmasters, si va sfatuiesc sa il combinati cu alte pronosticuri de azi oferite de colegii mei. Acesta consta in faptul ca ambele echipe trebuie sa marcheze cel putin un gol.

Echipa gazda a reusit sa marcheze in 4 din ultimele 5 meciuri jucate si a primit minim in gol in 3 din acestea. De asemenea Leicester are 8 meciuri consecutive cu minim un gol marcat, iar in 4 din acestea a si incasat gol. In 11 din ultimele 12 dueluri directe jucate cu Everton ca gazda am avut parte de minim un gol in ambele porti.

Pronostic Everton – Leicester: Ambele echipe marcheaza in meci – 1.76.