Biletul Zilei Handbal 01 mai 2021

Forma Biletul Zilei Handbal: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei Handbal
Procentaj: NAN%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Biletul zilei handbal – 01 mai 2021 este format din trei partide, doua din Romania Liga Florilor, respectiv Danemarca Herre Handbold Ligaen, unde lupta pentru titlu este mai apriga ca oricand. Biletul zilei handbal 01.05.2021 are o cota de 3.28 si poate fi jucat pana cel tarziu la ora 13.30 la Betano.

biletul zilei handbal

Ponturi pariuri pentru Biletul zilei handbal – 01 mai 2021

Ponturi pariuri Activ Ploiesti – “U” Cluj: (ora 18.35)

Un meci care poate stabili inca de pe acum prima echipa retrogradata direct sezonul actual in Liga Florilor, in cazul unui esec Activ Ploiesti va reveni in esalonul secund, oricum sanse sale de a evita retrogradarea erau minime.

“U” cu o victorie face 10 puncte si se apropie de baraj, Mioveni si SCM Craiova au 15 puncte, pastreaza sanse teoretice, insa in cazul sau totul este posibil.

Mizez pe un succes al ardelencelor, Sebastian Micola a demonstrat ca echipa sa poate face fata intr-o zi buna oricarui adversar, anul acesta a castigat cu SCM Craiova, Gloria Bistrita si a scos o remiza in fata celor de la CSM Bucuresti.

Pronostic Activ Ploiesti – “U” Cluj: victorie “U” Cluj cota 1.55

Ponturi pariuri CSM Slatina – Gloria Bistrita: (ora 13.30)

Va profita Gloria Bistrita de faptul ca va gazdui acest miniturneu din Liga Florilor si reveni in lupta pentru cupele europene? Acest raspuns poate veni chiar azi dupa infruntarea cu CSM Slatina, in cazul unui esec ardelencele pot spune adio acestui obiectiv.

Slatina se zbate sa evite retrogradarea, Victorina Zbora face adevarate minuni, insa ii este foarte greu cu un lot destul de subtire, nu ii dau mari sanse azi de a obtine un rezultat pozitiv.

Gloria a schimbat antrenorul din cauza rezultatelor foarte slabe obtinute, insa a pierdut doua meciuri din ultimele 5 jucate, va aborda mai mult decat motivata partida de azi, in care valoarea lotului sau net superioara isi va spune cuvantul.

Pronostic CSM Slatina – Gloria Bistrita: victorie Gloria Bistrita cota 1.21

Ponturi pariuri Nykobing – Aarhus: (ora 18.00)

Cele doua echipe au parasit lupta pentru titlu, insa vor lupta pentru a evita ultimul loc din grupa, un motiv in plus sa ma astept la un meci spectaculos, asa cum au fost mai toate intre Nykobing si Aarhus.

Formatia pregatita de Jokob Larsen ofera de regula partide cu multe goluri, minim 55 s-au marcat in 10 din precedentele sale 11 intalniri, inscrie destul de mult, dar si primeste lesne.

Aarhus exceptand meciul de pe terenul lui Viborg in care a marcat doar 15 goluri, la randul sau a oferit jocuri spectaculoase, cel putin in cele 5 din Turul Castigatorilor.

Pronostic Nykobing – Aarhus: Peste 52.5 goluri cota 1.75

Biletul zilei handbal 01 mai 2021 la Betano.

Pariaza biletul AICI – Primesti bonus 1.000 lei!

Leave a Comment: