Biletul Zilei Handbal 1 Mai 2022

Biletul Zilei Handbal din 1 Mai este format din 2 evenimente ce se desfăsoară în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin.

biletul zilei handbal

Ponturi Pariuri Krim Mercator Ljubljana vs Vipers Kristiansand (ora 15:00)

Duel ce se desfăsoară în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin și are ca protagoniste două câsștigătoare de campionat.

Meciul se dispută în arena Stozice din Ljubljana, cu începere de la ora 14:00 în Slovenia, deci 15:00 la noi.

Krim a disputat un tur în plus față de adversara ei de astăzi, unde a trecut la doar 3 goluri per total de echipa maghiară Ferencsvaros, 55-52, duelul jucându-se în două manșe.

La Krim regăsim super handbaliste, trecute un pic în ultimul stadiu al exprimării handbalistice din teren, referindu-mă aici la Ana Gros (31 ani), Andrea Lekic (34 ani) și la Allison Marie Pineau (32 ani).

Echipa gazdă câștigă fără prea mari probleme campionatul național, unde are deja 18 victorii din tot atâtea partide.

Norvegiencele de la Kristiansand au terminat pe locul 2 în acceași grupă cu adversale de astăzi și nu au mai fost nevoite să treacă prin optimi, fiind calificate direct în sferturile de finală.

Nordicele par favorite atât pe hârtie, cât și în teren, după victoriile din grupă, unde au trecut de slovene cu 26-27 în deplasare și 37-20 în Norvegia.

Oaspetele de astăzi vor câștiga fără probleme campionatul în Norvegia, având 25 de victorii și un singur egal, în 26 de partide, urmând a juca în play-off-ul format din primele 8 echipe.

Cele două formații s-au mai întâlnit de 8 ori, norvegiencele câștigând de 7 ori, iar slovenele o singură dată, în 2016.

Ca piese de bază la Kristiansand le întâlnim pe superstarul Nora Mork și Isabelle Gullden, capitanul Suediei.

Nu cred că slovenele vor avea prea multe șanse în meciul de astăzi.

Ponturi Pariuri Krim Mercator Ljubljana vs Vipers Kristiansand: Victorie Vipers Kristiansand cotă – 1.70

Ponturi Pariuri CSM București vs Esbjerg (ora 17:00)

Dacă în campionat lucrurile nu sunt clare pentru CSM București, stând practic la jocul rezultatelor, în Europa, o victorie contra danezelor de la Esbjerg le-ar oferi o calificare în Final Four-ul de la Budapesta, din 4/5 iunie.

CSM se află pe locul 2 în campionat, după liderul Rapid, în Europa fetele din capitală au ajuns în sferturi după duelul câștigat la masa verde contra rusoaicelor de la TSKA Moscova.

În grupa principală, danezele au terminat pe prima poziție, după o victorie 22-21 și un egal 29-29 contra lui CSM.

Cristina Neagu este golgheterul echipei, dar și golgheterul Ligii, cu 94 de goluri, urmată de Jamina Roberts de la Savehof (ieșită din competiție) și de Nora Mork de la Kristiansand (încă în competiție).

Ultimele 8 dueluri între cele două s-au încheiat cu 5 victorii CSM, 2 victorii Esbjerg și un egal, cel din ultima partidă din grupele principale ale Ligii.

Campionatul danez este mult mai echilibrat, acolo se bat 4 echipe pentru titlu, Esbjerg,Odense, Viborg și Herning-Ikast.

Esbjerg a câstigat grupa principală și a acces direct în sferturile competiției.

Se anunță un duel de foc, atât Adrian Vasile, cât și Jesper Jensen, au loturile cele mai bune la dispoziție.

Va fi un duel pe axa Neagu-Omoregie-Arntzen versus Reistad-Breistol-Ingstad, unde cele mai concentrate vor face diferența în acest duel.

Ponturi Pariuri CSM București vs Esbjerg: Peste 51,5 goluri în meci cotă – 1.47

Biletul zilei handbal 1 Mai