Biletul Zilei Handbal 01 octombrie 2021

Biletul zilei handbal – 01 octombrie 2021 este format din patru partide, cate una din Danemarca Herre Handbold Ligaen si Kvindeligaen, Ungaria NB I, respectiv Franta Lidl Starligue. Biletul zilei handbal 01.10.2021 are o cota de 2.92 si poate fi jucat la Betano pana la ora 19.00.

biletul zilei din handbal

Ponturi pariuri pentru Biletul zilei handbal – 01 octombrie 2021

Ponturi pariuri Limoges – Istres (ora 21.00)

Limoges are un debut destul de dificil in campionat cu o singura victorie in primele 3 etape, dar a pierdut pe terenul unor adversare foarte puternice: Nimes si Aix.

Vara aceasta gazdele au reusit un transfer foarte bun, Jure Dolenec de la Barcelona, un conducator de joc cu o viziune foarte buna si care poate ajuta pe faza ofensiva.

Adversara sa din runda curenta, Istres, a remizat runda precedenta pe terenul propriu Chartres, dupa ce pierduse in primele doua etape, dar se poate spune ca este in grafic, sezonul precedent a adunat doar 20 de puncte.

Mizez pe un succes al gazdelor, care au o echipa mult mai valoroasa, am amintit anterior un transfer efectuat vara aceasta, in plus se descurca mult mai bine in ofensiva.

Pronostic Limoges – Istres: victorie Limoges cota 1.31

Ponturi pariuri Holstebro – Ringsted (ora 20.00)

Holstebro are un meci facil acasa in campionat cu Ringsted, o echipa care sezonul precedent a luptat din greu pentru evitarea retrogradarii, de altfel a si terminat ultima in campionatul regular.

Oaspetii sunt neinfranti de 3 etape, dar totusi nu au infruntat adversare de calibru, rezultatele fiind oarecum la indemana cu putin noroc.

Holstebro are 3 esecuri consecutive acasa, doua in campionat si una in European League, nu cred ca va contabiliza al 4-lea esec la rand, poate termina aceasta serie neagra cu o victorie in fata unui adversar accesibil.

Pronostic Holstebro – Ringsted: victorie Holstebro cota 1.42

Ponturi pariuri Nykobing – Randers (ora 20.30) F

Nykobing a fost eliminata saptamana aceasta de Esbjerg din Cupa Danemarcei, dar in campionat are un parcurs destul de bun cu 3 victorii din 5 jocuri disputate.

Adversara sa de din runda a 6-a este Randers, care de asemenea a cumulat 6 puncte dupa 5 etape, dar care a pierdut 7 din precedentele 8 jocuri disputate in fata lui Nykobing in deplasare.

Gazdele pornesc cu prima sansa, de regula au evolutii foarte bune in fata propriilor suporteri, nu vad de ce nu ar reusi si acum sa se impuna in fata unui adversar accesibil.

Pronostic Nykobing – Randers: victorie Nykobing cota 1.29

Ponturi pariuri Tatabanya – Budakalasz (ora 19.00)

Un meci care se anunta la dispozitia gazdelor, Tatabanya este neinfranta in fata adversarei sale de acum, castigand toate cele 9 infruntari oficiale cu Budakalasz.

Oaspetii au 4 puncte dupa 4 jocuri, in timp ce gazdele au doar doua, dar nu au evoluat decat in 3 partide, ar in doua dintre acestea au intalnit Szeged si Gyongyosi.

Singurele formatii in fata carora Tatabanya nu s-a impus pe teren propriu in acest an au fost Pick Szeged si Veszprem, iar in fata lui Budakalasz nu a avut niciodata probleme in a se impune acasa.

Pronostic Tatabanya – Budakalasz: victorie Tatabanya cota 1.22

Biletul zilei handbal 01 octombrie 2021 la Betano.

Pariaza biletul AICI – Primesti bonus 1.000 lei!

Leave a Comment: