Biletul Zilei Handbal 01 decembrie 2021

Forma Biletul Zilei Handbal: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei Handbal
Procentaj: 0%
Castigate: 0/1
Unitati: -100

Biletul zilei handbal – 01 decembrie este format din trei partide, doua din cadrul etapei programate azi in grupele Champions League, respectiv una din Elvetia NLA. Biletul zilei handbal 01.12.2021 are o cota de 2.34 si poate fi jucat la Betano pana la ora 19.45.

biletul zilei handbal

Ponturi pariuri pentru Biletul zilei handbal – 01 decembrie 2021

Ponturi pariuri Montpellier – PPD Zagreb (ora 21.45)

Echipa pregatita de Patrice Canayer conduce aceasta grupa cu 13 punte cumulate dupa 8 jocuri si are mari sanse de a se mentine pe unul din primele doua locuri ce asigura prezenta directe in sferturile de finala.

Croatii au obtinut in sfarsit primele rezultate pozitive in grupele Champions League dupa o pauza de aproximativ doi ani, dar nu le dau nicio sansa azi in Palais des sports Rene-Bougnol.

Francezii au o medie de 34.25 goluri marcate acasa in actuala editie a Ligii Campionilor, in timp ce oaspetii vin cu o medie de peste 30 de goluri incasate in deplasare, cu o asemenea defensiva e greu sa rezisti liderului grupei inca din primul minut.

Pronostic Montpellier – PPD Zagreb: Montpellier conduce la pauza si castiga partida 1/1 pauza/final cota 1.34

Ponturi pariuri Elverum – Meshkov Brest (ora 19.45)

Nordicii fac un sezon foarte bun, dupa 8 jocuri au 8 puncte si mari sanse de a merge in optimile competitiei, chiar daca vin dupa infrangeri in dubla cu Montpellier au marcat in fiecare joc minim 30 de goluri vicecampioanei Frantei si liderului grupei.

Brest este ultima cu un singur punct cucerit dupa 8 runde jucate, 30-30 pe teren propriu cu PPD Zagreb, in rest ucraineenii au pierdut toate intalnirile din grupa.

Elverum are un lot solid, cu multi tineri valorosi, dar si cativa jucatori experimentati care au deja prezente la turnee finala sau au evoluat in campionate extrem de puternice.

Mizez pe un succes al gazdelor, care au incredere in fortele proprii, in plus se descurca foarte bine in atac, in comparatie cu adversarii lor de azi.

Pronostic Elverum – Meshkov Brest: victorie Elverum handicap – 1.5 goluri cota 1.47

Ponturi pariuri Suhr Aarau – Basel (ora 21.00)

Aarau are ceva teren de recuperat pentru a ajunge pe podiumul campionatului elevetian, iar partida de azi cu Basel, penultima clasata pare a veni la timp.

Gazdele reprezinta Elvetia in European Cup, acolo unde sunt deja in 16-imile de finala, de asemenea in stagiunea trecuta a competitiei interne au fost eliminate de Pfadi Winterthur in semifinale.

Basel a castigat un singur meci in actualul campionat pe teren strain din 7 disputate, pe terenul ultimei clasate Geneve, formatie cu 0 puncte insa dupa 13 jocuri.

Pronostic Suhr Aarau – Basel: victorie Suhr Aarau cota 1.19

Biletul zilei handbal 01 decembrie 2021 la Betano.

biletul zilei din handbal 01122021

Pariaza biletul AICI – Primesti bonus 1.000 lei!

Leave a Comment:

Enable referrer and click cookie to search for ffbf0ad9ae1607c9 f4ac5199e5e49a69 [] 2.7.5