Biletul Zilei Handbal 02 februarie 2021

Forma Biletul Zilei Handbal: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei Handbal
Procentaj: 22.2%
Castigate: 2/9
Unitati: -341

Biletul zilei handbal – 02 februarie 2021 este format din doua partide, una din cadrul grupelor Cupei EHF la handbal masculin, cealalalta din Romania Liga Florilor. Biletul zilei handbal 02.02.2021 are o cota de 2.74 si poate fi jucat pana cel tarziu la ora 18.30 la Superbet.

biletul zilei handbal


Ponturi pariuri pentru Biletul zilei handbal – 02 februarie 2021

Ponturi pariuri RN Lowen – Kadetten: (ora 18.30)

Handbalul masculin revine la numai 3 zile distanta dupa terminarea Campionatului Mondial gazduit de Egipt, cu partidele din grupele cupelor europene.

Marti seara se vor infrunta RN Lowen si Kadetten, un duel dezechilibrat valoric, germanii fiind liderii grupei cu maximul de puncte dupa 3 jocuri, cel mai probabil vor ramane la acest procentaj si dupa jocul de acum.

Nu ii vad capabili pe elvetieni sa produca surpriza pe terenul liderului grupei si a ocupantei locului secund din Bundesliga, insa nici leii nu vor forta foarte mult, majoritatea jucatorilor vin totusi dupa un turneu extenuant.

Pronostic RN Lowen – Kadetten: victorie RN Lowen & sub 56.5 goluri cota 2.38

Ponturi pariuri Dunarea Braila – CSM Bucuresti: (ora 18.30) (F)

Liderul din Liga Florilor porneste clar cu prima sansa in fata ocupantei locului 6 din Romania Liga Florilor, Dunarea Braila.

Tigroaicele au maximul de puncte pana acum in competitia interna, nu cred ca vor rata al 3-lea titlu consecutiv, in plus au nevoie de un avans consistent in campionat pentru a se putea concentra doar pe Champions League.

Dunarea Braila vine dupa 3 infrangeri consecutive in Liga Florilor cu Baia Mare, Gloria Bistrita si Ramnicu Valcea, nu vad cum ar avea forta de a se impune tocmai in fata celui mai puternic adversar din campionat, de altfel a si pierdut ultimele 7 jocuri directe.

Pronostic Dunarea Braila – CSM Bucuresti: victorie CSM Bucuresti cota 1.15

Biletul zilei handbal 02 februarie 2021 la Superbet.

Pariaza biletul AICI – Primesti bonus 500 lei!

Leave a Comment: