Biletul Zilei Handbal 3 Mai 2022

Biletul Zilei Handbal de marți se bazează pe duelul dintre slovenii de la Gorenje și portughezii de la Benfica, partidă ce contează pentru sferturile Ligii Europei la handbal masculin.

biletul zilei handbal

Ponturi Pariuri RK Gorenje vs SL Benfica Lisabona (ora 19:45)

Partidă retur ce se desfășoară în sferturile de finală ale Ligii Europei, în tur scorul fiind 36-29 pentru echipa portugheză.

Avantajul luat de Benfica în prima partidă este unul destul de liniștitor, fiind foarte greu pentru Sokolic & co de a face o „remontada”, aproape imposibil după parerea mea.

Slovenii joacă foarte bine în meciurile de acasă, din sala Rdeca Dvorana, unde în campionat au 9 victorii, 1 egal și o înfrângere, iar în Europa, 4 victorii și 2 înfrângeri.

Benfica va trebui să presteze un joc rapid, dar foarte precaut, deoarece extremele celor de la Gorenje Ibrahim Haseljic și Tilen Sokolic abia așteptă să profite de eventualele greșeli din atacul portughezilor. Cei doi fiind printre cei mai buni marcatori ai echipei slovene.

În turul precedente ambele echipe și-au câștigat meciurile jucate pe teren propriu și au pierdut duelurile din deplasare, diferența făcându-se practic din jocul prestat în sălile proprii.

Benfica a eliminat Toulouse din Franța, iar slovenii au eliminat o altă echipă franceză, pe cei de la Nîmes.

Benfica se bazează în special de jocul sârbului Petar Djordjic, interul stânga și pe jocul coordonatorului Lazar Kukic, tot de naționalitate sârbă. Ambii fiind golgheterii echipei portugheze.

Jocul slovenilor se bazează foarte mult pe extremele menționate mai sus, dar și pe forma coordonatorului Domen Tajnik, jucător de echipă națională.

Ponturi Pariuri RK Gorenje vs SL Benfica Lisabona: Victorie RK Gorenje cotă – 2.67

Biletul zilei handbal 3 Mai