Biletul Zilei Handbal 03 decembrie 2021

Forma Biletul Zilei Handbal: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei Handbal
Procentaj: 40%
Castigate: 2/5
Unitati: 1

Biletul zilei handbal – 03 decembrie este format din trei partide, toate din cadrul Campionatului Mondial de handbal feminin gazduit de Spania. Biletul zilei handbal 03.12.2021 are o cota de 2.78 si poate fi jucat la Betano pana la ora 19.00.

biletul zilei handbal

Ponturi pariuri pentru Biletul zilei handbal – 03 decembrie 2021

Ponturi pariuri Romania – Iran (ora 19.00) F

Pronostic Romania – Iran: Iran + 23.5 goluri cota 1.53

Romania va debuta azi la turneul final gazduit de Spania fara cea mai valoroasa handbalista a sa, Cristina Neagu alegand sa nu participe de aceasta data.

Adversara tricolorelor este nationala statului Iran, o debutanta la o asemenea competitie, care va incerca sa faca orice ii sta in putinta pentru a pierde jocul la o diferenta onorabila.

Elevele lui Adi Vasile nu au excelat la campionatele mondiale ca si diferente consistente de scor, mai mult la editia precedenta au trecut de Kazakhstan la doar doua goluri avans.

Ponturi pariuri Olanda – Puerto Rico (ora 19.00) F

Un meci dezechlibrat din toate punctele de vedere in care batavele isi pun doar problema scorului, adversarele le sunt net inferioare valoric.

Puerto Rico se va duela cu Uzbekistan pentru locul 3 in grupa, iar in meciul de azi si cel impotriva Suediei va incerca sa piarda la o diferenta cat mai mica, in jurul a 20 de goluri.

La randul lor olandezele nu au de ce forta un succes la un avans foarte mare, vor infrunta o echipa care va lupta pentru fiecare minge, nu are rost sa riste accidentari, turneul este abia la inceput.

Pronostic Olanda – Puerto Rico: Puerto Rico + 28.5 goluri cota 1.33

Ponturi pariuri Suedia – Uzbekistan (ora 21.30) F

Problema diferentei de scor este singura necunoscuta si in acest joc, unul in care nordicele vor avea parte de un antrenament cu public.

Uzbekistan este la o doua sa participare la un turneu final, la precedenta din 1997 a terminat pe locul 21, probabil si acum se va clasa tot in jurul acelei pozitii.

In ciuda diferentei enorme de valoare nu ma astept ca asiaticele sa fie demolate efectiv, Suedia se va impune de o maniera categorica, dar nu va depasi totusi o diferenta de peste 30 de goluri.

Pronostic Suedia – Uzbekistan: Uzbekistan + 30.5 goluri cota 1.37

Biletul zilei handbal 03 decembrie 2021 la Betano.

Pariaza biletul AICI – Primesti bonus 1.000 lei!

Leave a Comment: