Biletul Zilei Handbal 04 decembrie 2021

Forma Biletul Zilei Handbal: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei Handbal
Procentaj: 0%
Castigate: 0/1
Unitati: -100

Biletul zilei handbal – 04 decembrie este format din trei partide, doua din Ungaria NB I, respectiv Danemarca Herre Handboldligaen. Biletul zilei handbal 04.12.2021 are o cota de 2.70 si poate fi jucat la Betano pana la ora 17.00.

biletul zilei handbal

Ponturi pariuri pentru Biletul zilei handbal – 04 decembrie 2021

Ponturi pariuri Pick Szeged – Eger (ora 17.00)

Un meci dezechlibrat intre echipa care domina handbalul maghiar si an de an este una dintre formatiile de top din grupele Champions League si Eger, ocupanta antepenultimei poziti din NB I dupa 10 runde cu doar 4 puncte.

Gazdele au o medie de peste 37 de goluri marcate in actuala editie a campionatului intern, de departe cea mai eficienta ofensiva, de asemenea si apararea sta foarte bine din punct de vedrre statistic.

Ma astept la un succes al gazdelor destul de lejer, au marcat minim 40 de goluri in ultimele 5 infruntari directe, sunt mari sanse sa depaseasca si acum aceasta cifra si la final sa fie consemnata o diferenta consistenta de scor.

Pronostic Pick Szeged – Eger: victorie Pick Szeged handicap – 12.5 goluri cota 1.50

Ponturi pariuri Grundfos Tatabanya – Veszprem Felsoors (ora 19.00)

Tatabanya a avut un debut mai greoi in campionatul intern, dar acum se pare ca a depasit acele momente mai dificile si vine dupa 3 victorii la rand in NB I.

Adversara sa de azi este Veszprem Felsoors, o echipa buna a campionatului maghiar, dar careia nu ii dau mari sanse sa se impuna, de altfel are doar doua victorii afara in 6 jocuri la Eger si Kecskemiti.

Grundfos in schimb a pierdut doar cu Pick Szeged acasa in actualul campionat in rest a castigat celelalte 3 intalniri, iar adversarele au fost toate din prima parte a clasamentului.

Pronostic Grundfos Tatabanya – Veszprem Felsoors: victorie Grundfos Tatabanya cota 1.42

Ponturi pariuri GOG – Skjern (ora 17.00)

GOG a remizat in ultima etapa pe terenul lui Aalborg obtinand astfel primul rezultat pozitiv in fata rivalei sale la campionat dupa o serie de 4 infrangeri.

Azi o asteapta un nou meci foarte greu cu Skjern, a 4-a clasata in ierarhia clasamentului danez de handbal masculin, dar pe care a reusit totusi sa o invinga in ultimele 3 jocuri de acasa.

Moralul lui GOG este unul foarte bun dupa remiza cu Aalborg, de asemenea nu a pierdut nici in fata lui Nantes in grupele EHF European League, ma astept ca azi sa castige pentru a-si pastra cel putin ecartul in fruntea clasamentului.

Pronostic GOG – Skjern: victorie GOG cota 1.27

Biletul zilei handbal 04 decembrie 2021 la Betano.

biletul zilei din handbal 04122021

Pariaza biletul AICI – Primesti bonus 1.000 lei!

Leave a Comment:

Enable referrer and click cookie to search for ffbf0ad9ae1607c9 f4ac5199e5e49a69 [] 2.7.5