Biletul Zilei Handbal 05 ianuarie 2021

Biletul zilei handbal – 05 ianuarie 2021 este format din doua partide, una din Spania Division de Honor, cealalalta din Danemarca Bambusa Kvindeligaen Women. Biletul zilei handbal 05.01.2021 are o cota de 2.54 si poate fi jucat pana cel tarziu la ora 13.00 la Superbet.

biletul zilei handbal

Ponturi pariuri pentru Biletul zilei handbal – 05 ianuarie 2021

Ponturi pariuri La Calzada – Elche Mustang: (ora 13.00) (F)

Elche Mustang si La Calzada se vor infrunta in etapa a 6-a din Spania Division de Honor, iar partida se anunta una interesanta cele doua formatii fiind vecine de clasament.
Gazdele ocupa locul 4 in clasament cu 7 puncte, in timp ce echipa vizitoarea este o pozitie mai sus cu 8 puncte, dar Mustang are si u joc in minus disputat, 5 fata de cele 6 ale adversarei sale.
Trebuie tinut cont insa de faptul ca pana acum La Calzada le-a intalnit deja pe Granollers si Gran Canaria, cele mai puternice echipe ale campionatului spaniol, cu ambele suferind infrangeri in deplasare insa.
Mizez pe unde rezultat pozitiv obtinut de gazde, au bifat o singura infrangere in precedentele 16 partide de pe teren propriu, de asemenea bilantul infruntarilor directe de acasa le este clar favorabil cu 3 victorii in ultimele 4 jocuri.

Pronostic La Calzada – Elche Mustang: La Calzada sansa dubla 1X cota 1.75

Ponturi pariuri Horsens – Copenhaga: (ora 21.00)

Copenhaga a reusit in ultimul meci cel de pe teren propriu cu Nykobing sa revina in actul secund si sa se impuna la doua goluri diferenta, rezultat care a dat incredere jucatoarelor sale.
Urmatorul meci il va disputa in deplasare contra lui Horsens, echipa aflata pe penultimul loc in clasament cu doar 6 puncte cucerite, ar trebui sa urmeze inca o victorie pentru fetele pregatite de Claus Morgensen.
Gazdele asa cum era de asteptat stau foarte rau la capitolul goluri marcate, raportat la numarul de meciuri jucate, doar ultima clasata Vendsyssel sta mai rau la aceasta statistica.
Chiar daca se va impune, echipa vizitatoare va incerca sa acorde mult mai multa atentie defensivei, urmeaza o perioada destul de incarcata si nu are nevoie de o risipa de energie inutila.

Pronostic Horsens – Copenhaga: Total goluri marcate sub 53.5 goluri cota 1.45

Biletul zilei handbal 05 ianuarie 2021 la Superbet.