Biletul Zilei Handbal 05 septembrie 2021

Forma Biletul Zilei Handbal: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei Handbal
Procentaj: 0%
Castigate: 0/3
Unitati: -300

Biletul zilei handbal – 05 septembrie 2021 este format din doua partide, cate una din preliminariile EHF European League masculin, respectiv Romania Liga Zimbrilor. Biletul zilei handbal 05.09.2021 are o cota de 2.13 si poate fi jucat pana cel tarziu la ora 17.00 la Betano.

biletul zilei din handbal

Ponturi pariuri pentru Biletul zilei handbal – 05 septembrie 2021

Ponturi pariuri Suceava – Baia Mare (ora 17.00)

Suceava a debutat cu o victorie in campionat, dar impotriva unei nou promovate, totusi sa inscrii 37 de goluri in Liga Zimbrilor nu este chiar atat de usor.

Moldovenii primesc in runda a doua vizita celor de la Minaur, in fata carora au pierdut precedentele doua infruntari de acasa, dar de aceasta data ma astept la o replica mult mai darza.

Oaspetii nu sunt chiar in cea mai buna forma pe acest debut de sezon, de fapt nici nu ar avea cum dat fiind faptul ca in pauza competitionala numai putin de 8 jucatori au parasit echipa.

Astfel ultimele 3 jocuri de pregatire s-au incheiat cu esecuri, tot o infrangere si chiar una categorica a fost si in prima etapa, 33-17 contra lui Dinamo.

Pronostic Suceava – Baia Mare: Suceava + 4.5 goluri cota 1.47

Ponturi pariuri Holstebro – Trimo Trebnje: (ora 19.00)

Holstebro a pierdut partida tur din Slovenia, dar pe teren propriu are capacitatea de a remonta acel handicap, este o formatie tipic nordica ce evolueaza cu mult entuziasm acasa.

Trimo la randul sau spera sa mentina ecartul din urma cu o saptamana, dar ii va fi greu sa nu piarda in Grakjær Arena, are un lot tanar care poate ceda des presiunii publicului.

Avantajul gazdelor sunt cele doua partide disputate intre timp, ambele castigate cu peste 30 de goluri marcate, rezultate care au darul de a ridica la cote maxime moralul jucatorilor.

Doar 3 formatii au invins-o pe Holstebro acasa in ultimul an, doua dintre acestea au fost GOG si Aalborg, nu o vad pe Trebnje de nivelul niciuneia dintre ele.

Pronostic Holstebro – Trimo Trebnje: victorie Holstebro handicap – 2.5 goluri cota 1.45

Biletul zilei handbal 05 septembrie 2021 la Betano.

Pariaza biletul AICI – Primesti bonus 1.000 lei!

Leave a Comment: