Biletul Zilei Handbal 07 aprilie 2021

Biletul zilei handbal – 07 aprilie 2021 este format din trei partide, doua din Ungaria NB I, respectiv optimile de finala ale Champions League la masculin. Biletul zilei handbal 07.04.2021 are o cota de 2.89 si poate fi jucat pana cel tarziu la ora 19.00 la Betano.

biletul zilei handbal

Ponturi pariuri pentru Biletul zilei handbal – 07 aprilie 2021

Ponturi pariuri Komloi – Balatonfuredi: (ora 19.00)

Oaspetii au pierdut ultimul meci din campionatul intern disputat in compania celor de la Tatabanya, un esec oarecum previzibil data fiind diferenta de valoare dintre cele doua echipe, gazdele aveau un bilant de 9 victorii acasa din 10 infruntari.

Nu la fel vor sta lucrurile azi in deplasarea de la Komloi, in fata unei nou promovate, iar pe acest teren Balatonfuredi a castigat de fiecare data fara a avea mari emotii.

Ceele doua esecuri suferite in deplasare de Balatonfuredi au fost cea amintita la Tatabanya si pe terenul lui Veszprem, in rest a bifat 3 victorii si doua remize.

Pronostic Komloi – Balatonfuredi: victorie Balatonfuredi cota 1.40

Ponturi pariuri Gyongyosi – Grundfos Tatabanya: (ora 19.00)

Oaspetii vin tare din urma, sunt pe locul 5 in campionatul maghiar de handbal, dar au si cele mai putine partide disputate in comparatie cu restul echipelor.

Parcursul pentru Tatabanya in cele 12 meciuri este unul destul de bun, cu 19 puncte cumulate, daca va castiga toate restantele are mari sanse sa urce chiar pe locul secund in clasament devansand-o pe Pick Szeged.

Grundfos are amintiri recente placute de pe terenul adversarei sale de azi, reusind sa se impuna in 8 din precedentele 9 vizite, un procentaj excelent care poate fi imbunatatit dupa infrunatea din aceasta seara data fiind diferenta de valoare dintre cele doua combatante.

Pronostic Gyongyosi – Grundfos Tatabanya: victorie Tatabanya cota 1.45

Ponturi pariuri Vive Kielce – Nantes: (ora 21.45)

Campioana Poloniei s-a impus la limita in Franta, 25-24, insa Nantes ramane un adversar imprevizibil caruia nu trebuie sa ii ofere nicio sansa, canarii au capacitatea de a produce oricand o mare surpriza.

Mizez insa pe forta echipei pregatite de Talant Dujshebaev, care in special pe faza de atac are jucatori cu adevarat exceptionali, aceasta va fi in opinia mea si cheia infruntarii, Nantes nu se va descurca la fel de bine la respectivul capitol.

Gazdele au pierdut un singur joc acasa in toate competitiile ultimul an, in rest au reusit sa castige tot, in schimb francezii au avut evolutii destul de slabe pe teren strain, recent suferind esecuri in fata unor echipe relativ modeste precum Motor, Aalborg sau Limoges in campionatul intern.

Pronostic Vive Kielce – Nantes: victorie Vive Kielce cota 1.33

Biletul zilei handbal 07 aprilie 2021 la Betano.

Pariaza biletul AICI – Primesti bonus 1.000 lei!