Biletul Zilei Handbal 07 mai 2021

Forma Biletul Zilei Handbal: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei Handbal
Procentaj: NAN%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Biletul zilei handbal – 07 mai 2021 este format din trei partide, doua din Romania Liga Florilor, respectiv una din Slovenia Liga NLB, unde lupta pentru titlu este mai apriga ca oricand. Biletul zilei handbal 07.05.2021 are o cota de 3.12 si poate fi jucat pana cel tarziu la ora 13.15 la Betano.

biletul zilei handbal

Ponturi pariuri pentru Biletul zilei handbal – 07 mai 2021

Ponturi pariuri CSM Galati – SCM Craiova: (ora 13.15) F

Craiova are o singura varianta in partida de azi daca doreste sa se departeze de zona retrogradarii si anume sa castige partida cu CSM Galati, un adversar teoretic net inferior valoric.

Moldovencele vin cu un moral bun dupa victoria de ieri reusita in fata Clujului, insa a fost doar a 3-a victorie stagionala, fiind in prezent penultimele in clasament si avand cea mai slaba defensiva a campionatului intern.

Oltencele sunt decise sa nu faca nicio concesie, Bogdan Burcea are intreg lotul valid la dispozitie, nu cred ca vor intampina mari probleme tiand cont de forta liniei de 9 metri a Craiovei unde se afla doua veritabile guri de tun: Ana Maria Savu si Cristina Zamfir.

Pronostic CSM Galati – SCM Craiova: SCM Craiova conduce la pauza si castiga partida cota 1.37

Ponturi pariuri Maribor – Gorenje: (ora 20.00)

Gorenje a castigat in ultima etapa pe terenul liderului din Slovenia, Celje, aceasta a fost primul succes al echipei pregatite de Joran Jovicic in fata campioanei dupa o pauza de 8 ani.

Maribor ocupa locul 9 in campionatul sloven, fiind practic o formatie fara obiectiv, va incerca sa scoata un rezultat pozitiv, dar bilantul infruntarilor directe de pe teren propriu nu ii este deloc favorabil, 6 esecuri si o victorie in ultimele 7 partide de acasa cu Gorenje.

Mizez pe entuziasmul oaspetilor pentru care partida are o dubla miza, cu o victorie vin la un singur punct in spatele liderului cand mai sunt 5 etape de jucat, de asemenea vor pune doua puncte avans fata de ocupanta locului 3, Trebnje.

Pronostic Maribor – Gorenje: victorie Gorenje cota 1.47

Ponturi pariuri Rapid Bucuresti – Magura Cisnadiei: (ora 16.00) F

Rapid confirma investitiile facute si urca vertiginos in clasament, asta dupa ce in startul campionatului echipa se zbatea pe ultimele pozitii, acum poate spera chiar la o participare in competitiile europene.

Adversara giulestencelor de azi va fi Magura Cisnadiei, o echipa experimentata, dar care are evolutii fluctuante, asa cum a fost si partida de ieri cu Zalau.

Carlos Viver are un lot destul de bun sub comanda sa, entuziasmul este la cote maxime in tabara alb visinie, increderea in fortele proprii la fel, ma astept la un rezultat pozitiv din partea Rapidului, totusi analizand componenta celor doua loturi nu se poate spune ca Magura ii este superioara valoric.

Pronostic Rapid Bucuresti – Magura Cisnadiei: Rapid Bucuresti sansa dubla 1X cota 1.55

Biletul zilei handbal 07 mai 2021 la Betano.

Pariaza biletul AICI – Primesti bonus 1.000 lei!

3 motive să joci pontul la Betano:

Primești două bonusuri la depunere (1.000 RON);

Ai +2020 pariuri la fiecare meci;

Încasezi zilnic premii în bani fără depunere!

Deschide cont de AICI!

Leave a Comment: