Biletul Zilei Handbal 08 decembrie 2021

Forma Biletul Zilei Handbal: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei Handbal
Procentaj: 0%
Castigate: 0/1
Unitati: -100

Biletul zilei handbal – 08 decembrie este format din trei partide, una din cadrul grupelor Campionatului Mondial de handbal feminin Spania 2021, respectiv cate una din Champions League si Romania Liga Zimbrilor. Biletul zilei handbal 08.12.2021 are o cota de 2.49 si poate fi jucat la Betano pana la ora 18.00.

biletul zilei handbal

Ponturi pariuri pentru Biletul zilei handbal – 08 decembrie 2021

Ponturi pariuri CS Minaur Baia Mare – CSU Suceava (ora 18.00)

Minaur incearca sa tina pasul in fruntea clasamentului din Liga Zimbrilor, iar azi are o buna oportunitate cand o va infrunta pe CSU Suceava, o echipa aflata in a doua jumatate a ierarhiei.

Gazdele au pierdut ultimul joc din campionat cu Steaua Bucuresti, dar pana atunci aveau o serie de 4 victorii consecutive, de altfel esecul in fata ros albastrilor a fost si singurul inregistrat acasa in actualul sezon competitional.

Oaspetii au castigat un singur meci in deplasare pana acum in Liga Zimbrilor, in fata penultimei clasate U Cluj, in celelalte 6 au suferit doar infrangeri.

Pronostic CS Minaur Baia Mare – CS Suceava: victorie CS Minaur Baia Mare cota 1.22

Ponturi pariuri Elverum – Aalborg (ora 19.45)

Danezii au pierdut 3 din cele 4 deplasari stagionale din grupele Champions League, singurul succes a venit pe terenul celor de la PPD Zagreb.

Pentru a reusi o performanta similara celei din sezonul trecut Aalborg are nevoie de o clasare cat mai buna in grupa, un motiv in plus sa castige azi pe terenul lui Elverum, o echipa buna, dar care poate fi invinsa fara mari probleme cu un joc bine organizat atat defensiv cat si ofensiv.

Oaspetii chiar daca nu au castigat multe puncte in deplasare au reusit totusi 6 victorii in 9 partide, un bilant foart bun tinand cont ca au trecut de adversare precum Kiel, Montpellier sau Pick Szeged.

Pronostic Elverum – Aalborg: victorie Aalborg cota 1.44

Ponturi pariuri Danemarca – Ungaria (ora 21.30)

Un meci dezechilibrat din punctul meu de vedere intre doua nationale aflate in momente diferite, Ungaria este intr-o reconstructie, Danemarca are deja cateva turnee finale bifate in cam aceiasi formula si mult mai matura.

Nordicele au inscris destul de mult la actualul turneu final, in plus au solutii viabile si apropiate valoric, ceea ce nu este cazul in tabara maghiarelor care stau in cateva jucatoare, e drept foarte valoroase.

Mizez pe un succes al danezelor, sunt o echipa mai omogena in primul rand, matura si chiar mai valoroasa, nu cred ca vor avea emotii azi in fata Ungariei.

Pronostic Danemarca – Ungaria: victorie Ungaria handicap -1.5 goluri cota 1.42

Biletul zilei handbal 08 decembrie 2021 la Betano.

Pariaza biletul AICI – Primesti bonus 1.000 lei!

Leave a Comment:

Enable referrer and click cookie to search for ffbf0ad9ae1607c9 f4ac5199e5e49a69 [] 2.7.5