Biletul Zilei Handbal 09 februarie 2021

Forma Biletul Zilei Handbal: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei Handbal
Procentaj: 22.2%
Castigate: 2/9
Unitati: -341

Biletul zilei handbal – 09 februarie 2021 este format din trei partide, una din Danemarca Bambusa Kvindeligaen, celelalte doua din grupele Cupei EHF. Biletul zilei handbal 09.02.2021 are o cota de 3.44 si poate fi jucat pana cel tarziu la ora 19.45 la Superbet.

biletul zilei handbal


Ponturi pariuri pentru Biletul zilei handbal – 09 februarie 2021

Ponturi pariuri Nexe – Alingsas: (ora 21.45)

Un meci in care gazdele pornesc din postura de echipa favorita, insa suedezii pot oricand produce o surpriza, au aceasta capacitate, sezonul actual al competitiei au castigat in fata celor de la Magdeburg.

Din acest motiv ma astept la multa prudenta in jocul celor doua formatii, gazdele au nevoie de victorie pentru a reintra in cartile calificarii, in timp ce oaspetii cu un succes isi maresc avansul fata de urmaritoare.

Ambele echipe inscriu destul de putin, dar si primesc putine goluri, din acest motiv am optat pentru un pronostic bazat pe goluri, in partidele lui Alingsas se inscriu in medie 55 de goluri, in timp ce la formatia gazda media este de 49.

Pronostic Nexe – Alingsas: Total goluri inscrise peste 57.5 cota 1.45

Ponturi pariuri GOG – Kadetten: (ora 19.45)

GOG a pierdut primul joc oficial din 2021 disputat in campionatul intern, insa nu va repeta slaba prestatie ofensiva si impotriva elevetienilor de la Kadetten.

Danezii sunt una dintre cele mai productive echipe care evolueaza in Cupa EHF, practic intreg jocul lor se bazeaza pe faza de atac pe care insa o executa foarte bine.

Kadetten nu exceleaza in defensiva, are foarte multi jucatori tineri in componenta, va oborda acest joc la victorie, rezultat care daca ii reuseste ii ofera mari sanse de calificare.

Pronostic GOG – Kadetten: GOG inscrie peste 32.5 goluri cota 1.90

Ponturi pariuri Aarhus – Viborg: (ora 21.00)

Viborg a pierdut primul loc in campionatul danez feminin de handbal, victoria este singura optiune a sa in partida de azi de pe terenul lui Aarhus.

Nu ii va fi insa deloc usor, gazdele lupta de asemenea pentru o prezenta in play-off, insa forma lor nu este una grozava cu un singur succes in precedentele 5 partide.

Formatia oaspete are de departe el mai eficace atac al competitiei cu 629 de goluri inscrie in 20 de meciuri, in timp ce gazdele au marcat 153 de goluri mai putin.

Echipa pregatita de Jakob Vestergaard are 7 victorii si doar doua esecuri in deplasare actualul sezon, iar Aarhus a pierdut de 4 ori acasa, inclusiv ultimele doua jocuri cu Herning Ikast si Copenhaga.

Pronostic Aarhus – Viborg: victorie Viborg cota 1.25 inscrie

Biletul zilei handbal 09 februarie 2021 la Superbet.

Pariaza biletul AICI – Primesti bonus 500 lei!

Leave a Comment: