Biletul Zilei Handbal 09 mai 2021

Forma Biletul Zilei Handbal: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei Handbal
Procentaj: NAN%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Biletul zilei handbal – 09 mai 2021 este format din doua partide, cate una din Germania Bundesliga si Franta Lidl Starligue. Biletul zilei handbal 09.05.2021 are o cota de 2.20 si poate fi jucat pana cel tarziu la ora 14.30 la Betano.

biletul zilei handbal

Ponturi pariuri pentru Biletul zilei handbal – 09 mai 2021

Ponturi pariuri Fuchse Berlin – Kiel (ora 14.30)

Kiel a revenit in fruntea campionatului german insa o asteapta un meci destul de dificil in  Max-Schmeling-Halle contra lui Fuchse, una dintre reprezentantele constante ale handbalului german in competitiile europene.

Zebrele nu se pot lauda cu un bilant foarte bun in ultimele 3 jocuri pe terenul berlinezilor, in care au suferit doua infrangeri. Ostilitatile insa vor avea o cu totul alta desfasurare azi.

Oaspetii sunt cu spatele la zid, Flensburg deja le-a facut doua cadouri si permis sa revine in fotoliul de lider, sunt constienti ca principala contracandidata la titlu nu va repeta erorile.

Filip Jicha isi va motiva elevii si constientiza ca doar daca vor intra 100% concentrati si nu vor oferi nicio sansa adversarilor vor pleca cu ambele puncte, iar Kiel are fara indoiala forta si valoarea de a se impune lejer.

Pronostic Fuchse Berlin – Kiel: victorie Kiel handicap -1.5 goluri cota 1.45

Ponturi pariuri Nantes – Chambery Savoie: (ora 18.00)

Nantes s-a trezit destul de tarziu in campionatul intern, dar poate ca inca nu este prea tarziu, a inceput cursa de urmarire a celor de la Montpellier in cursa pentru locul secund.

Azi canarii vor infrunta un adversar destul de incomod, Chambery Savoie, locul 6 in Franta Lidl Starligue, care vine dupa 4 victorii consecutive.

Un motiv in plus pentru gazde sa intre tare in meci, sa fie inca de la inceput la carma jocului, in acest mod isi va forta adversara sa fie mereu in criza de timp si sa comita greseli fiind sun presiunea scorului.

Pronostic Nantes – Chambery Savoie: Nantes conduce la pauza si castiga partida cota 1.52

Biletul zilei handbal 09 mai 2021 la Betano.

Pariaza biletul AICI – Primesti bonus 1.000 lei!

3 motive să joci pontul la Betano:

Primești două bonusuri la depunere (1.000 RON);

Ai +2020 pariuri la fiecare meci;

Încasezi zilnic premii în bani fără depunere!

Deschide cont de AICI!

Leave a Comment: