Biletul Zilei Handbal 10 Mai 2022

Forma Biletul Zilei Handbal: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Statistici Biletul Zilei Handbal
Procentaj: 36%
Castigate: 4/11
Unitati: -36

Biletul zilei handbal din 10 mai este format din două evenimente, handbal feminin din Danemarca și handbal masculin din Norvegia. Biletul este vizibil mai jos.

biletul zilei handbal

Ponturi Pariuri Odense F vs Herning-Ikast F (ora 21:00)

Duel ce contează în semifinalele play-off-ului danez de handbal feminin, partidă ce se dispută în formatul tur-retur.

Partidă între două echipe ce au jucat în Europa, Odense în Champions League, iar Herning-Ikast în Liga Europei.

Odense a ieșit din Ligă, fiind învinsă în optimi de Brest, dar care nici aceasta nu a prins Final Four-ul competiției.

Herning-Ikast este calificată în Final Four-ul Ligii Europei, întâlnind pe 14 mai echipa germană Bietigheim. Final Four-ul se va juca la Viborg în perioada 14/15 mai 2022.

Odense a câștigat campionatul regular cu 25 de victorii și doar o singură înfrângere, apoi a câștigat grupa principală 1, grupă unde a fost repartizată, cu 6 victorii din tot atâtea partide.

Herning-Ikast a terminat grupa principală 2 pe poziția a 2-a, după Esjberg, echipă care le-au învins în ambele meciuri din grupă.

În campionatul regular, Odense s-a impus în ambele partide la o diferență considerabilă de 6 goluri, tur 30-24 și retur 35-29.

Odense este favorita principală la câștigarea campionatului, care după părerea mea nu le v-a scăpa anul acesta și datorită faptului că au cea mai bună apărare, iar cu atacul se află pe poziția secundă, după Esjberg.

Cred că Odense câștigă la cel puțin 3 goluri diferență.

Ponturi Pariuri Odense F vs Herning-Ikast F: Victorie Odense F H – 2,5 cotă – 1.52

Ponturi Pariuri Naerbo vs Elverum (ora 20:15)

O partidă din returul semifinalelor play-off-ului ligii norvegiene de handbal masculin, manșa tur terminându-se cu victoria celor de la Elverum, scor 32-26.

Elverum este campioana en-titre a campionatului norvegian, fiind și principala favorită în acest sezon, după ce a terminat sezonul regular pe prima poziție, cu 25 de victorii și o singură înfrângere. Singura înfrângere a venit tocmai în ultima etapă, contra celor de pe poziția a 2-a, Drammen, echipă eliminată de Naerbo în semifinalele Cupei Europei, pe data de 1 mai.

Elverum este o echipă deja familiarizată cu Champions League, unde a fost eliminată de puternica PSG, în optimile competiției.

În sezonul regular, Elverum a învins atât în tur, cât și în retur, iar per totalul ultimelor 5 întâlniri, Elverum conduce cu 3-2.

Oaspeții de astăzi au cea mai bună apararea a campionatului, dar și cel mai bun atac, cu aproximativ 35 de goluri marcate și 26 primite per partidă.

În meciurile celor de la Naerbo se înscriu multe goluri, fiind și o echipă rapidă care te taxează imediat pe contraatac, având aproxixmativ 31 de goluri marcate și 31 primite per partidă.

Nu cred că Naerbo va pierde această partidă la mai mult de 6 goluri, ținând cont și de faptul că Elverum au 6 goluri avans din partida tur.

Ponturi Pariuri Naerbo vs Elverum: Victorie Naerbo H +5,5 cotă – 1.80

Biletul zilei handbal 10 Mai

Leave a Comment: