Biletul Zilei Handbal 11 Mai 2022

Forma Biletul Zilei Handbal: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Statistici Biletul Zilei Handbal
Procentaj: 36%
Castigate: 4/11
Unitati: -36

Biletul zilei handbal din 11 mai 2022 este format din două evenimente, ambele se desfăsoară în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la handbal masculin.

biletul zilei handbal

Ponturi Pariuri SG Flensburg-Handewitt vs Barçelona (ora 19:45)

Un duel ce se desfăsoară în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, căștigătoarea urmând a juca în Final Four-ul competiției.

Fără prea mari șanse la titlu, Flensburg se află pe poziția a 3-a, la 2 puncte de Kiel și la 6 puncte de liderul Magdeburg. Dacă titlul este aproape pierdut, gazdele de astăzi încă se bat pentru poziția a 2-a, poziție ce duce în Champions League.

Atât Flensburg, cât și Barcelona au fost în grupă cu Dinamo, care a pierdut la mustață locul pentru optimi, ocupat de Flensburg.

Gazdele au eliminat în turul precedent echipa puternică a celor de la Pick Szeget, datorită victoriei de acasă la 4 goluri diferență, urmând ca în meciul retur să piardă la un singur gol.

Barcelona joacă direct în sferturile competiției, datorită locului 2 ocupat în grupa principală.

Dacă ne luăm după istoricul duelurilor directe, avem o singură favorită certă, Barcelona. Dintr-un total de 11 meciuri directe, Barcelona a câștigat 9 partide, un egal și o singură victorie Flensburg (în 2007).

În grupa principală, Barcelona a câștigat atât în tur, cât și în retur.

Ambele formații vin la această partidă cu un moral ridicat, după 4 victorii consecutive de fiecare parte.

Fabregas și Aleix Gomez de la Barca vor face diferența și în această partidă. De partea cealaltă, Mensah și Hampus vor încerca să pună probleme apărării spaniole, cei doi fiind imprevizibili pe faza de atac.

Ponturi Pariuri SG Flensburg-Handewitt vs Barçelona: Victorie Barcelona cotă – 1.80

Ponturi Pariuri PSG vs THW Kiel (ora 21:45)

Duel ce se desfășoară în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, partidă ce se joacă în două manșe.

Cele două echipe s-au întâlnit și sezonul trecut, tot în sferturile de finală ale Ligii, unde echipa franceză a mers în seminifinale, după un 63-59 per total.

Meciul din sezonul trecut de pe terenul francezilor, s-a încheiat cu victoria lor, la 6 goluri diferență, scor 34-28.

Un duel foarte echilibrat dacă ne uităm și pe istoricul partidelor anterioare între cele două, unde Kiel are 7 victorii, un egal și 6 înfrângeri.

PSG au jucat un tur de calificare în plus, deoarece au terminat pe locul 3 în grupa principală II, pierzând chiar în ultima etapă locul secund.

Kiel s-a calificat direct în sferturile de finală, datorită locului 2 ocupat în grupa principală I.

Super jucatorii pe care se bazează ambele, Karabatic sau Kristopans la PSG, Nilsen sau Lien la Kiel, vor încerca să facă diferența pentru echipele lor.

Cred totuși că francezii se vor impune, chiar dacă o să fie un meci destul de strâns și extrem de dur.

Ponturi Pariuri PSG vs THW Kiel: Victorie PSG cotă – 1.72

Biletul zilei handbal 11 Mai

Leave a Comment: