Biletul Zilei Handbal 12 martie 2021

Forma Biletul Zilei Handbal: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei Handbal
Procentaj: 22.2%
Castigate: 2/9
Unitati: -341

Biletul zilei handbal – 12 martie 2021 este format din doua evenimente, ambele din Calificarile pentru Jocurile Olimpice. Biletul zilei handbal 12.03.2021 are o cota de 4.50 si poate fi jucat pana cel tarziu la ora 16.15 la Betano.

biletul zilei handbal

Ponturi pariuri pentru Biletul zilei handbal – 12 martie 2021

Ponturi pariuri Tunisia – Portugalia: (ora 19.30)

Lusitanii au avut un turneu final mondial destul de bun, terminand in primele 6 formatii, ceea ce nu este deloc usor dat fiind faptul ca au depasit nume grele din handbalul masculin.

In faza grupelor principale a pierdut doua meciuri cu Franta si Norvegia, castigand fara mari emotii in fata Islandei, Algeriei si Elvetiei.

Adversara sa din acest meci a terminat pe locul 25 campionatul mondial recent incheiat, dupa clasandu-se ultima in prima faza a grupelor.

Sami Saidi are la dispozitie majoritatea jucatorilor, insa ii va destul de greu sa reuseasca alaturi de elevii sai un rezultat pozitiv contra unui adversar ce a terminat in primele 6 la ultimele doua turnee finale.

Pronostic Tunisia – Portugalia: victorie Portugalia & sub 57.5 goluri cota 2.62

Ponturi pariuri Germania – Suedia: (ora 16.15)

Panzerele au amintiri frumoase de la ultimele Jocuri Olimpice cand au terminat pe locul 3 castigand finala mica in fata Poloniei, insa la campionatul mondial recent incheiat s-au clasat doar pe pozitia a 13-a.

In schimb nordicii au ajuns pana in ultimul act al competitiei gazduite de Egipt, in finala Danemarca fiind mai experimentata si-a adujudecat trofeul la mare lupta insa, 26-24.

Suedia a disputat in urma cu 3 zile un meci in preliminariile pentru europene castigat fara mari emotii cu Muntenegru, 27-24.

Germanii ponesc favoriti, insa Suedia nu este nici pe departe o victima sigura in ciuda avantajului terenului propriu al adversarei sale, acest mini turneu se va desfasura la Berlin.

Scandinavii se descurca destul de bine pe faza de atac cu peste 25 de goluri marcate in 12 din ultimele 14 partide oficiale disputate, iar adversarele au fost de calibru precum Franta, Qatar sau Slovenia.

Pronostic Germania – Suedia: Suedia inscrie peste 25.5 goluri cota 1.72

Biletul zilei handbal 12 martie 2021 la Betano.

Pariaza biletul AICI – Primesti bonus 1.000 lei!

Leave a Comment: