Biletul Zilei Handbal 12 Mai 2022

Forma Biletul Zilei Handbal: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Statistici Biletul Zilei Handbal
Procentaj: 36%
Castigate: 4/11
Unitati: -36

Biletul zilei handbal din 12 mai 2022 este format din două evenimente, ambele se desfăsoară în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la handbal masculin.

biletul zilei handbal

Ponturi Pariuri Telekom Veszprem vs Aalborg (ora 19:45)

Partidă ce se desfășoară în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, în două manșe, prima jucându-se în sala Veszprem Arena.

Veszprem a trecut în turul precedent de echipa din Macedonia de Nord, Vardar 1961, scor 61-53 din două manșe.

Aalborg a câstigat grupa principală I și s-a calificat direct în sferturile de finală.

Echipa daneză a pierdut sezonul trecut finala Champions League contra celor de la Barcelona, calificându-se acolo după ce a trecut surprinzător de PSG în semifinale.

Veszprem nu a mai prins un Final 4 din sezonul 2018/2019, sezonul trecut fiind eliminați de francezii de la Nantes, care au fost pradă usoară în semifinale pentru câștigătoarea Barcelona.

Cele două echipe s-au mai întâlnit în sezonul 2017/2018, unde și-au împărțit victoriile, apoi în sezonul 2020/2021, ambele echipe câștigând pe terenul adversarei.

Superstarul Kentin Mahe și Petar Nenadic au spus că nu au voie la pași greșiți contra danezilor, care au și ei nume extrem de sonore în primul 7, cum ar fi suedezii Felix Claar și Lukas Sandell.

Chiar dacă au jucat finala anul trecut, Aalborg pleacă cu șansa a 2-a și cred că echipa maghiară va câștiga la cel putin 3 goluri diferență.

Ponturi Pariuri Telekom Veszprem vs Aalborg: Victorie Telekom Veszprem H-2,5 cotă – 1.87

Ponturi Pariuri Montpellier HB vs Lomza Vive Kielce (ora 21:45)

Partidă ce se desfășoară în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, în două manșe, prima jucându-se în sala Sud de France Arena Montpellier.

În turul precedent, echipa franceză a trecut de FC Porto, scor 64-56, câstigând la 8 goluri diferență meciul retur de acasă.

Kielce pleacă cu prima șansă și datorită primului loc ocupat în grupa II, câștigat în fața unor echipe precum Barcelona, PSG sau Veszprem.

Cele două echipe s-au întâlnit în aproape fiecare sezon din 2015 până în prezent, excepție făcând doar sezonul trecut.

Montpellier conduce la înfruntările directe cu scorul de 6-4.

La Montpellier îl întâlnim pe fost jucător dinamovist, Hugo Descat sau pe starul în devenire Julien Bos. Cei 2 fiind și golgheterii echipei franceze.

La Kielce întâlnim superstarul Alex Dujshebaev sau extrema franceză Gylan Nahi, foarte experimentat pentru vârsta de 22 ani, ambii sunt golgheterii echipei poloneze.

În ciuda rapidității ambelor echipe, cred că va fi un meci extrem de strâns și nu vor trece de borna 63,5 goluri în partidă.

Ponturi Pariuri Montpellier HB vs Lomza Vive Kielce: Sub 63,5 goluri în meci cotă – 1.55

Biletul zilei handbal 12 Mai

Leave a Comment: