Biletul Zilei Handbal 13 ianuarie 2021

Forma Biletul Zilei Handbal: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Statistici Biletul Zilei Handbal
Procentaj: 52.6%
Castigate: 10/19
Unitati: 961

Biletul zilei handbal – 13 ianuarie 2021 este format din doua partide, una din Romania Liga Florilor, cealalalta din Franta Duivision 1 Women. Biletul zilei handbal 13.01.2021 are o cota de 2.82 si poate fi jucat pana cel tarziu la ora 18.30 la Betano.

biletul zilei handbal


Ponturi pariuri pentru Biletul zilei handbal – 13 ianuarie 2021

Ponturi pariuri CSM Bucuresti – Baia Mare: (ora 18.30) (F)

CSM Bucuresti conduce in Romania Liga Florilor, insa pe langa, SCM Ramanicu Valcea, adversara din ultimele doua sezoane la titlu, acum Baia Mare pare sa poate lupta pentru un loc de Champions League.

Cele doua echipe se vor infrunta azi in duelul primelor doua clasate, oricare dintre ele poate castiga acest joc.

Voi miza pe un duel al extremelor: Ana Maria Tanasie vs Siraba Dembele, frantuzoaica avand mai multe plusuri in opinia mea pe faza de atac a formatiei sale.

Ana Maria Tanasie este o extrema clasica, care de regula fructifica mingile oferite de coechipeire, in schimb Siraba Dembele ataca poarta si din interior, de pe un post de inter sau pivot fals, ceea ce ii creste considerabil sansa de a inscrie.

Pronostic CSM Bucuresti – Baia Mare: Ana Maria Tanasie – Siraba Dembele > Siraba Dembele inscrie mai multe goluri cota 1.45 (opens in a new tab)” rel=”noreferrer noopener nofollow” class=”ek-link”>Duel goluri > Ana Maria Tanasie – Siraba Dembele > Siraba Dembele inscrie mai multe goluri cota 1.45

Ponturi pariuri Brest Bretagne – Dijon: (ora 21.30) (F)

Brest continua lupta la distanta cu Metz pentru titlu in Franta, iar in etapa a 11-a va primi vizita lui Dijon, echipa aflta in a doua parte a clasamentului.

Gazdele sunt in acest moment pe locul secund, insa Metz are 3 partide in plus disputate, daca va castiga tot, Bretagne va trece in fotoliul de lider.

Bretonele au cel mai eficient atac din competitie, cu o medie de peste 34 goluri inscrise, iar in 3 din precedentele 4 jocuri de acasa au trecut de 32 de reusite, exceptie a facut duelul cu Metz in care au punctat doare de 30 de ori.

Pronostic Brest – Bretagne – Dijon: Brest Bretagne inscrie peste 31.5 goluri cota cota 1.95

Biletul zilei handbal 13 ianuarie 2021 la Betano.

Biletul Zilei Handbal 13.01.2021

Pariaza biletul AICI – Primesti bonus 1.000 lei!

Leave a Comment: