Biletul Zilei Handbal 13 ianuarie 2022

Forma Biletul Zilei Handbal: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Statistici Biletul Zilei Handbal
Procentaj: 31%
Castigate: 4/13
Unitati: -236

Biletul zilei handbal – 13 ianuarie este format din doua partide, ambele de la Campionatul European de Handbal masculin editia 2022. Biletul zilei handbal 13.01.2022 are o cota de 2.64 si poate fi jucat la Betano pana la ora 21:30.

biletul zilei handbal

Ponturi pariuri pentru Biletul zilei handbal – 13 ianuarie 2022

Ponturi pariuri Ungaria – Olanda (ora 21.30)

Ungaria va debuta la actualul european pe care il si gazduieste contra Olandei, o formatie aflata la al doilea sau turneu major, la primul a obtinut o singura victorie contra Lituaniei.

Maghiarii isi doresc sa cucereasca o medalie, iar debutul il vor face in fata a 20.000 de spectatori, care isi vor incuraja favoritii neincetat, va fi foarte greu pentru olandezi sa reziste unei asemenea presiuni.

Istvan Gulyas a fost numit antrenor principal in 2019, asistat de alti doi fosti jucatori valorosi, Chema Rodriguez si Laszlo Nagy, sub comanda acestora Ungaria a terminat pe locul 5 la mondialele de anul trecut.

Ma astept sa continue pe aceasta panta ascendenta, maghiarii au lot foarte bun, cu multi jucatori ce evolueaza in Champions League, iar cu un public entuziast in spate, pot debuta cu o victorie categorica.

Pronostic Ungaria – Olanda: victorie Ungaria handicap -4.5 goluri cota 1.47

Ponturi pariuri Norvegia – Slovacia ( ora 21.30)

Nordicii incearca sa castige acum o medalie pe care nu si-au adjudecat-o in urma cu doi ani cand au gazduit turneul, iar sansele exista.

Christian Berge vine fata de ultima competitie majora fara doi jucatori importanti, Magnus Jondal si Bjarte Myrhol, ambii retrasi anul trecut. Se bazeaza insa pe serviciile lui Sander Sagosen, cel care a ultimele europene a egalat recordul de goluri marcate, 65 la numar.

Slovacia a terminat pe ultimul loc la cele trei aparitii anterioare la europene, in: 2006, 2008 si 2012. De fapt, ea nu a castigat inca niciun meci la un turneul final, bifand 8 infrangeri si o remiza.

Norvergia va incepe tare in stilul caracteristic, are in Sander Sagosen un golgheter de clasa care va trage tare sa doboare recordul amintit, iar Slovacia pare adversara perfecta pentru a marca cat mai mult.

Pronostic Norvegia – Slovacia: Norvegia inscrie peste 32.5 goluri cota 1.80

Biletul zilei handbal 13 ianuarie 2022 la Betano.

Pariaza biletul AICI – Primesti bonus 1.000 lei!

Leave a Comment: