Biletul Zilei Handbal 13 aprilie 2021

Forma Biletul Zilei Handbal: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei Handbal
Procentaj: NAN%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Biletul zilei handbal – 13 aprilie 2021 este format din doua partide, ambele din mansa tur a sferturilor de finala Cupa EHF masculin. Biletul zilei handbal 13.04.2021 are o cota de 5.55 si poate fi jucat pana cel tarziu la ora 19.45 la Betano.

biletul zilei handbal

Ponturi pariuri pentru Biletul zilei handbal – 13 aprilie 2021

Ponturi pariuri GOG – Wisla Plock: (ora 19.45)

GOG este la un singur pas de Final Four in Cupa EHF, dar are un adversar dificil in sferturi, polonezii de la Wisla Plock, un motiv in plus sa incerce transarea calificarii inca din meciul tur.

Danezii au avut prestatii consistente din punct de vedere ofensiv pe teren propriu, cu cel putin 30 de goluri marcate in ultimele 9 partide, aceasta arma va trebui sa functioneze la parametri maximi si de acesta data.

Gazdele isi doresc victoria, ar fi o frumoasa performanta europeana participarea in Final Four, motivatie exista din acest punct de vedere, nu vad de ce GOG nu ar reusi sa isi pastreze media golurilor inscrise pe teren propriu in ultima perioada.

Pronostic GOG – Wisla Plock: GOG inscrie peste 28.5 goluri cota 1.85

Ponturi pariuri Montpellier – Fuchse Berlin: (ora 21.45)

Montpellier a ratat prezenta in Champions League, insa francezii au avut prestatii consistente in Cupa EHF, unde este la un singur pas de lupta pentru medalii.

Fuchse de asemenea este o echipa redutabila, dar care are evolutii oscilante, in special in deplasare unde a pierdut cel putin in campionat 4 din ultimele 5 infruntari.

Gazdele au prima optiune in jocul din acesta seara, dar ma astept la un duel echilibrat, cu putine goluri marcate, ambele formatii au defensive foarte sigure, care isi vor face cu atat mai mult datoria in acest caz data fiind miza infruntarii.

Pronostic Montpellier – Fuchse Berlin: victorie Montpellier & sub 56.5 goluri marcate cota 3.00

Biletul zilei handbal 13 aprilie 2021 la Betano.

Pariaza biletul AICI – Primesti bonus 1.000 lei!

3 motive să joci pontul la Betano:

Primești două bonusuri la depunere (1.000 RON);

Ai +2020 pariuri la fiecare meci;

Încasezi zilnic premii în bani fără depunere!

Deschide cont de AICI!

Leave a Comment: