Biletul Zilei Handbal 13 octombrie 2021

Biletul zilei handbal – 13 octombrie 2021 este format din trei partide, toate din Champions League Men. Biletul zilei handbal 13.10.2021 are o cota de 5.22 si poate fi jucat la Betano pana la ora 19.45.

biletul zilei din handbal

Ponturi pariuri pentru Biletul zilei handbal – 13 octombrie 2021

Ponturi pariuri Aalborg – Meshkov Brest (ora 19.45)

Aalborg a reusit sa ajunga in sezonul precedent pana in finala Champions League, iar in actualul are un debut foarte bun, chiar daca a pierdut ultimul joc pe terenul lui Vardar Skopje.

Danezii sunt o adevarata forta acasa, in 2021 inregistrand doar doua infrangeri, ambele in campionatul intern, avand 16 victorii din ultimele 17 partide.

Meshkov nu se descurca deloc bine afara, sezonul precedent a reusit o singura victorie in deplasare, iar in actuala editie a pierdut toate cele 3 infruntari din faza grupelor.

Pronostic Aalborg – Meshkov Brest: victorie Aalborg handicap -2.5 goluri cota 1.53

Ponturi pariuri Kiel – PPD Zagreb (ora 19.45)

Kiel va avea o misiune mai mult decat usoara pe teren propriu in etapa a 4-a din faza grupelor Champions League, cand va da piept cu PPD Zagreb, una dintre cele mai slabe formatii care participa.

Croatii au numai putin de 17 infrangeri consecutive in competitie, cu greu poate opune o rezistenta solida pe terenul campioanei Germaniei si una dintre candidatele la trofeu.

Unul dintre jucatorii constanti ai zebrelor este Domagoj Duvnjak, acesta evolueaza de regula destul de mult si este unul dintre jucatorii care isi asuma deseori responsabilitatea de a arunca la poarta.

Pronostic Kiel – PPD Zagreb: Domagoj Duvnjak inscrie peste 2.5 goluri cota 1.75

Ponturi pariuri Vive Kielce – Flensburg (ora 21.45)

Un duel extrem de interesant intre doua echipe in opinia mea de valori apropiate, polonezii pornind cu un usor avantaj gratie terenului propriu.

Flensburg nu are tocmai startul ideal de sezon, in Champions League are un singur punct dupa 3 partide, iar in Bundesliga a pierdut deja 5 puncte in 5 runde fata de prima clasata.

Vive Kielce a facut cateva transferuri interesante vara aceasta, tocmai pentru un parcurs cat mai lung in Champions League. Dylan Nahi a sosit la campioana Poloniei tocmai pentru a intari compartimentul ofensiv, fiind unul dintre cei mai eficienti jucatori.

Extrema dreapta are 14 goluri marcate pana acum in competitie, cele mai multe, la egalitate cu Moryto Arkadiusz, reusitele acestora venind gratie unui bun joc pe contraatac dar si a bunei circulatii a balanolui.

Ma astept ca Dylan Nahi sa fie unul dintre principalii marcatori ai gazdelor de azi, se descurca foarte bine atat in extrema, dar intra si arunca eficient ca inter sau pe spatiile create de pivot.

Pronostic Vive Kielce – Flensburg: Dylan Nahi inscrie peste 4.5 goluri cota 1.95

Biletul zilei handbal 13 octombrie 2021 la Betano.

Pariaza biletul AICI – Primesti bonus 1.000 lei!

Leave a Comment: