Biletul Zilei Handbal 14 ianuarie 2021

Forma Biletul Zilei Handbal: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Statistici Biletul Zilei Handbal
Procentaj: 52.6%
Castigate: 10/19
Unitati: 961

Biletul zilei handbal – 14 ianuarie 2021 este format din doua partide, ambele din cadrul Campionatului European de Handbal masculin din Egipt. Biletul zilei handbal 14.01.2021 are o cota de 2.38 si poate fi jucat pana cel tarziu la ora 19.00 la Betano.

biletul zilei handbal


Ponturi pariuri pentru Biletul zilei handbal – 14 ianuarie 2021

Ponturi pariuri Algeria – Maroc: (ora 19.00)

Algeria este una dintre cele mai puternice nationale de pe continentul african, avand prezente constante la turneele finale mondiale.

In meciul de deschidere de la mondialul din Egipt, va infrunta selectionata Marocului, o nationala in plina ascensiune si dornica de performante.

Atlas Lions, cum sunt denumiti marocanii, au un lot interesant cu jucatori experimentati, dar si cativa tineri ce evolueaza in campionate puternice precum cel al Frantei.

Echipa pregatita de francezul Alain Portes a efectuat mai multe stagii de pregatire centralizate, iar la ultimul campionat continental s-a clasat pe locul 5.

Cele doua formatii s-au infruntat ultima data in urma cu un an de zile, iar marocanii au reusit sa inscrie 30 de goluri, nu vad de ce nu ar reusi si acum.

Pronostic Algeria – Maroc: Maroc inscrie peste 23.5 goluri cota 1.62

Ponturi pariuri Portugalia – Islanda: (ora 21.00)

Un meci aparent echilibrat, dar de la care ma astept la multe goluri, ambele echipe au jucatori foarte buni pe faza de atac.

Aceasta partida poate stabili inca de pe acum castigatoarea grupei, Algeria si Marocul fiind adversare la indemana, miza este una destul de mare.

Islandezii asa cum au obisnuit practica un handbal specactaculos, inscriu foarte multe goluri, nu se bazeaza exclusiv pe faza de aparare.

Lusitanii la randul lor au evoluat destul de mult in ultimul deceniu, fiind o prezenta constanta la turneele finale.

In 14 din precedentele 15 partide disputate de nordici s-au marcat minim 52 de goluri, aceiasi statistica fiind in 12 din ultimele 4 jocuri in care a fost implicata Portugalia.

Pronostic Portugalia – Islanda: Total goluri inscrise peste 51.5 cota 1.47

Biletul zilei handbal 14 ianuarie 2021 la Betano.

Biletul Zilei Handbal 14012021

Pariaza biletul AICI – Primesti bonus 1.000 lei!

Leave a Comment: