Biletul Zilei Handbal 14 Mai 2022

Forma Biletul Zilei Handbal: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei Handbal
Procentaj: 30%
Castigate: 3/10
Unitati: -198

Biletul zilei handbal din 14 mai 2022 este format din două evenimente și îl puteți găsi mai jos într-o scurtă prezentare.

biletul zilei handbal

Ponturi Pariuri SCM Gloria Buzău vs HC Zalău (ora 11:00)

Partidă ce se desfăsoară în etapa a 24-a a Ligii Florilor, în sala Romeo Iamandi din Buzău.

Gloria Buzău este nevoită să câștige această partidă, deoarece încă mai speră la locul 4 ocupat de Cisnădie, loc ce duce în cupele europene.

Ar fi o dezamăgire totală în locul buzoiencelor dacă nu ar prinde locul de cupa europeană, după ce anul trecut a caștigat Cupa si Supercupa României.

Buzăul se află pe poziția a 5-a a clasamentului, cu 43 de puncte, la 2 puncte distanță de ocupanta locului 4, Cisnădie.

Gloria are 8 victorii, un egal și 2 înfrângeri în meciurile disputate pe teren propriu și au o medie de goluri înscrise de 26 de goluri marcate și 24 de goluri primite.

Oaspetele de la Zalău, au medie de aproximativ 22 de goluri marcate și 24 primite în meciurile din deplasare, unde au înregistrat 4 victorii, un egal și 6 înfrângeri în cele 11 partide.

Cele două echipe s-au mai întâlnit 13 ori, Buzăul având 7 victorii, un meci s-a terminat la egalitate, iar Zalăul are 5 victorii.

Buzoiencele au câstigat meciul tur la 2 goluri diferență, în deplasare, scor 31-29.

Un meci cât se poate de strâns, dar unde o să avem o singură echipă câștigătoare și aceea va fi SCM Gloria Buzău.

Ponturi Pariuri SCM Gloria Buzău vs HC Zalău: Peste 48,5 goluri în meci cotă – 1.87

Ponturi Pariuri Fuchse Berlin vs SC Leipzig (ora 21:30)

Partidă ce contează pentru etapa a 30-a din campionatului german de handbal masculin, unde se întâlnesc ocupanta locului 4, Fuchse Berlin și ocupanta locului 7, Leipzig.

Primele două clasate la finalul campionatului merg în Champions League, iar următoarele trei în European League, fiecare dintre cele două având șanse la aceste două competiții.

Fuchse Berlin se află la 4 puncte de locul 2 ocupat de Kiel, dar cu un meci mai puțin disputat, iar Leipzig se află la 3 puncte de locul de European League, pentru care se mai bat încă cinci echipe.

Fuchse are 8 victorii, 3 egaluri și 2 înfrângeri în cele 13 partide disputate ca echipă gazdă. Aceștia au aproximativ 30 de goluri marcate și aproximativ 26 de goluri primite.

Leipzig are 4 victorii, 3 egaluri și 7 înfrângeri în cele 14 partide disputate ca echipă gazdă. Aceștia au aproximativ 25 de goluri marcate și aproximativ 27 de goluri primite.

Cele două echipe s-au întâlnit de 16 ori, cei de la Fuchse având 10 victorii, o partidă s-a terminat la egalitate, iar Leipzig a câștigat 5 partide.

Meciul din tur a fost câștigat fără drept de apel de către cei de la Fuchse, scor 30-25.

Cred că echipa gazdă câștigă la cel puțin 2 goluri diferență.

Ponturi Pariuri Fuchse Berlin vs SC Leipzig: Victorie Fuchse Berlin H(-1,5) cotă – 1.40

Biletul zilei handbal 14 Mai

Leave a Comment: