Biletul Zilei Handbal 14 octombrie 2021

Biletul zilei handbal – 14 octombrie 2021 este format din trei partide, cate una din Danemarca Bambusa Kvindeligaen, Romania Liga Zimbrilor, respectiv Elvetia NLA. Biletul zilei handbal 14.10.2021 are o cota de 2.71 si poate fi jucat la Betano pana la ora 18.00.

biletul zilei din handbal

Ponturi pariuri pentru Biletul zilei handbal – 14 octombrie 2021

Ponturi pariuri Nykobing – Ajax Copenhaga (ora 20.30) F

Nykobing a reusit in ultima etapa sa scape de o perioada mai slaba in care inregistrase doua infrangeri cinsecutive, dar cu adversare destul de bune, Horsens, o formatie redutabila si Ikast, care castigase tot pana in runda a 7-a.

Adversara sa din etapa curenta este Ajax Copenhaga, care a crescut destul de mult in ultimele doua sezoane, dar care in continuare se bazeaza foarte mult pe cresterea de tinere jucatoare, ii este destul de greu in aceste conditii sa lupte pentru prima jumatate a clasamentului.

Mizez pe un succes al fetelor pregatite de Jacob Larsen, s-au impus pana acum in toate cele 6 jocuri directe din Lanlet Arena, iar Ajax a pierdut ultimele doua deplasari la diferenta destul de mare scor.

Pronostic Nykobing – Ajax Copenhaga: victorie Nykobing cota 1.42

Ponturi pariuri Dobrogea Sud – Steaua Bucuresti (ora 18.00)

Delfinii au un meci destul de greu acasa in compania bucurestenilor, Steaua avand maximul de puncte dupa 5 partide jucate, insa acesta va fi cu adevarat primul sau test dificil.

Oaspetii au un moral bun, rezultatele obtinute le dau mare incredere dar nu ii vad capabili sa obtina un rezultat favorabil la Constanta, vor avea de infruntat un adversar rutinat, omogen si mult mai experimentat.

In plus Dobrogea Sud este o echipa redutabila pe teren propriu acolo unde in actualul sezon are 4 victorii consecutive, iar adversarele au fost de calibru: Minaur Baia Mare, Wisla Plock sau Csurgoi.

Pronostic Dobrogea Sud – Steaua Bucuresti: victorie Dobrogea Sud cota 1.45

Ponturi pariuri Kadetten – St. Gallen (ora 20.15)

Un duel mai mult decat dezechlibrat in primul esalon al handballui elvetian intre vicecampioana Kedetten si St. Gallen, o echipa buna, dar care nu poate emite mari pretentii intr-un asemenea duel.

Gazdele lupta sa termine pe primul loc in sezonul regulat, miza fiind avantajul terenului propriu in play-off si finala pentru titlu unde cel mai probabil vor ajunge.

Kadetten are 7 victorii pana acum in competitia interna din tot atatea meciuri jucate cu o medie de peste 30 goluri inscrise, in timp ce adversara sa deja a pierdut 3 jocuri.

Pronostic Kadetten – St. Gallen: Kadetten conduce la pauza si castiga partida cota 1.32

Biletul zilei handbal 14 octombrie 2021 la Betano.

Pariaza biletul AICI – Primesti bonus 1.000 lei!

Leave a Comment: