Biletul Zilei Handbal 15 ianuarie 2022

Biletul zilei handbal – 15 ianuarie este format din doua partide, una din cadrul Champions League Women, cealalalta din EHF European League. Biletul zilei handbal 15.01.2022 are o cota de 2.93 si poate fi jucat la Betano pana la ora 19:00.

biletul zilei handbal

Ponturi pariuri pentru Biletul zilei handbal – 15 ianuarie 2022

Ponturi pariuri Buducnost – CSM Bucuresti (ora 19.00) F

CSM Bucuresti si-a asigurat in mare parte calificarea din grupa, dar trebuie sa lupte pentru o clasare cat mai buna daca doreste un loc in Final Four.

Tigroaicele vor evolua azi pe terenul lui Buducnost, formatie cu 8 infrangeri in 9 partide jucate, muntenegrencele par adversarele perfecte pentru un succes al trupei pregatite de Adrian Vasile.

Formatia gazda trece printr-o reconstructie, lotul este unul valoros, dar cu o medie scazuta de varsta, lipsa de experienta spunandu-si cuvantul pana acum in fiecare joc.

Adrian Vasile are aproximativ intreg lotul la dispozitie, tehnicianul oaspetelor a declarat la conferinta de presa ca forma fizica a elevelor sale este una foarte buna.

Daca doreste sa urce in clasament CSM nu poate rata victoria in Muntenegru, iar in meciul tur diferenta de valoare dintre cele doua formatii a fost una mai mult decat evidenta.

Pronostic Buducnost – CSM Bucuresti: victorie CSM Bucuresti handicap -1.5 goluri cota 1.65

Ponturi pariuri Besancon – Sola (ora 19.00) F

Frantuzoaicele au pierdut la 8 goluri partida de debut din faza grupelor, 38-30 pe terenul maghiarelor de la Mosonmagyarovar, dar lupta pentru calificare continua.

Besancon are nevoie sa se impuna azi in fata lui Sola, reprezentanta Norvegiei, echipa care in prima runda nu a evoluat cu Lokomotiva Zagreb.

Formatia oaspete are un lot foarte tanar si lipsit de experienta, exceptand-o aici pe Camila Herem care este si capitanul echipei.

Gazdele in schimb au in componenta cateva internationale, sunt mai omogene si evolueaza intr-un campionat mult mai puternic, sansele sa se impuna azi fiind foarte mari.

Pronostic Besancon – Sola: victorie Besancon cota 1.78

Biletul zilei handbal 15 ianuarie 2022 la Betano.

Pariaza biletul AICI – Primesti bonus 1.000 lei!