Biletul Zilei Handbal 15 octombrie 2021

Forma Biletul Zilei Handbal: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei Handbal
Procentaj: 0%
Castigate: 0/3
Unitati: -300

Biletul zilei handbal – 15 octombrie 2021 este format din trei partide, cate una din Danemarca Bambusa Kvindeligaen, Slovenia NLB Liga, respectiv Ungaria NB I. Biletul zilei handbal 15.10.2021 are o cota de 2.44 si poate fi jucat la Betano pana la ora 19.00.

biletul zilei din handbal

Ponturi pariuri pentru Biletul zilei handbal – 15 octombrie 2021

Ponturi pariuri Randers – Viborg (ora 19.30) F

Viborg a pierdut in ultima etapa a campionatului danez de o maniera categorica pe teren propriu duelul cu Herning Ikast, dar lupta pentru titlu in Kvindeligaen este departe de a fi incheiata.

Jakob Vestergaard si elevele sale se vor deplasa azi pe terenul lui Randers, o formatie incomoda, dar in fata careia a castigat in deplasare precedentele doua infruntari.

Oaspetele vin cu orgoliul ranit dupa esecul amintit, ma astept sa inceapa foarte tare partida, cum diferenta de valoare este clar in favoarea lui Viborg, ma astept ca aceasta sa isi asigure inca de la pauza un avantaj linistitor.

Pronostic Randers – Viborg: Viborg conduce la pauza si castiga partida cota 1.35

Ponturi pariuri Riko Ribnica – Celje (ora 19.00)

Oaspetii au pierdut dupa mult timp sezonul precedent tittlul in Slovenia, motiv pentru care sunt decisi sa numai faca aceleasi greseli si in actualul, au maximul de puncte dupa 5 partide.

Adversara lui Celje din runda curenta are de asemenea un start destul de bun, dar bilantul sau va fi mai slab dupa aceasta infruntare, nu o vad pe Ribnica sa poata rezista.

De altfel Riko a si pierdut ultimele doua jocuri directe de acasa, chiar daca nu au fost la diferenta mare de scor, nu cred ca va reusi nici acum sa obtina un rezultat pozitiv.

Pronostic Riko Ribnica – Celje: victorie Celje cota 1.26

Ponturi pariuri Dabas – Grundfos Tatabanya (ora 19.00)

Dupa un inceput ezitant cu doua esecuri, e drept a si avut doua adversare extrem de puternice, Gyongyosi si Pick Szeged, Grundfos incepe sa revina la nivelul asteptat.

A reusit doua victorii in precedentele doua runde ale campionatului maghiar, ambele fara mari probleme, iar acum va da piept cu Dabas, una dintre victimele sale preferate.

Tatabanya nu a pierdut niciun joc in fata adversarei sale de azi, 6 victorii si o remiza fiind bilantul infruntarilor directe, balanta inclinand evident in dreptul oaspetilor.

Pronostic Dabas – Grundfos Tatabanya: victorie Grundfos Tatabanya handicap -1.5 goluri cota 1.44

Biletul zilei handbal 15 octombrie 2021 la Betano.

Pariaza biletul AICI – Primesti bonus 1.000 lei!

Leave a Comment: