Biletul Zilei Handbal 15 decembrie 2020

Forma Biletul Zilei Handbal: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei Handbal
Procentaj: 0%
Castigate: 0/6
Unitati: -600

Biletul zilei handbal de azi – 15 decembrie 2020 este format din patru partide, doua din Germania Bundesliga, cate una din Suedia Handbollsligan si Austria HLA. Biletul zilei handbal 15.12.2020 are o cota de 2.78 si poate fi jucat pana cel tarziu la ora 19.00 la Superbet.

biletul zilei handbal

Ponturi pariuri pentru Biletul zilei handbal – 15 decembrie 2020

Ponturi pariuri Fuchse Berlin – Stuttgart (ora 19.00)

Fuchse Berlin si Stuttgart se afla la egalitate de puncte in Bundesliga inaintea partidei de azi, insa oaspetii au doua meciuri in plus disputate.

Ambele formatii sunt intr-o forma foarte buna, in special gazdele care vin dupa o serie de victorii consecutive in competitia interna.

Vulpile au castigat de asemenea si 4 din cele 5 jocuri directe din Max Schmelling Halle, in plus svabii vin dupa 3 infrangeri in deplasare, nu se descurca foarte bine pe teren strain.

Pronostic Fuchse Berlin – Suttgart: victorie Fuchse Berlin cota 1.22

Ponturi pariuri Guif – Savehof (ora 20.00)

Savehof spera sa reduca in acest meci din avansul pe care il au primele doua clasate din campionatul suedez, are un joc in minus fata de lider si in cazul unei victorii se poate apropia la doar 6 puncte.

Nu o asteapta insa o partida usoara impotriva lui Guif, o echipa imprevizibila, cu multi tineri in lot care vor dori sa isi demonstreze valoarea in fata unui adversar cunoscut.

Oaspetii nu exceleaza la capitolul defensiva atunci cand evolueaza in deplasare, incaseaza in medie peste 28 de goluri.

Un singur meci direct din ultimele 10 disputate pe terenul lui Guif nu a depasit 50 de goluri marcate, nu vad de ce nu ar fi si azi un joc spectaculos intre cele doua formatii.

Pronostic Guif – Savehof: Total goluri inscrise peste 50.5 cota 1.50

Ponturi pariuri Fertach – Linz (ora 20.30)

Fertach, locul 7 din Austria NLA o va infrunta in runda aceasta pe ultima clasata in campionatul austriac, Linz.

Oaspetii au doar 3 puncte cumulate dupa 9 partide, reusind primul succes stagional in ultima runda pe terenul lui Bregenz, pana atunci aveau 7 infrangeri si o remiza.

Gazdele pornesc din postura de favorita in acest duel, nu doar prin prisma pozitiei din clasament, Ferlach a castigat precedentele 5 jocuri directe de acasa, de asemenea Linz are un singur rezultat pozitiv in 11 vizite pe aceasta arena.

Pronostic Fertach – Linz: victorie Fertach cota 1.30

Ponturi pariuri Nordhorn – Leipzig (ora 20.00)

Leipzig nu castiga de 3 etape in Germania Bundesliga, insa in aceasta etapa se va deplasa pe terenul lui Nordhorn, echipa care traverseaza o perioada de forma foarte slaba.

Gazdele vin dupa 4 infrangeri consecutive in campionat, iar pe teren propriu au un bilant dezastruos: 5 esecuri si o singura victorie.

Voi miza pe un succes al oaspetilor, care au un lot destul de bine echilibrat valoric, au o defensiva destul de buna, in schimb gazdele au a doua cea mai slaba aparare a campionatului german.

Pronostic Nordhorn – Leipzig: victorie Leipzig cota 1.17

Leave a Comment: