Biletul Zilei Handbal 16 ianuarie 2021

Forma Biletul Zilei Handbal: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Biletul Zilei Handbal
Procentaj: 0%
Castigate: 0/3
Unitati: -300

Biletul zilei handbal – 16 ianuarie 2021 este format din trei partide, doua din cadrul Cupei EHF Women, cealalalta din grupele Champions League. Biletul zilei handbal 16.01.2021 are o cota de 3.88 si poate fi jucat pana cel tarziu la ora 15.00 la Betano.

biletul zilei handbal


Ponturi pariuri pentru Biletul zilei handbal – 16 ianuarie 2021

Ponturi pariuri Storhamar -Astrakhanochka: (ora 15.00)

Storhamar a facut un meci foarte bun, timp de 50 de minute, la debutul in grupele Cupei EHF, insa din pacate nu a putut mentine ritmul si Baia Mare a revenit pe final castigand intalnirea.

Astrakhanochka a evoluat de asemenea in prima runda, in care s-a impus fara mari emotii, 29-22, in deplasarea de la Thuringer.

Ambele echipe au jucatoare interesante, care pot decide soarta jocului, in plus nu o vad favorita certa pe vreuna dintre ele.

Din acest motiv am mizat pe goluri, mai exact pe golurile marcate de gazde, care au un bun randament in plan ofensiv.

Exceptand o partida cu Molde, in toate celelalte disputate de Storhamar acasa in ultimul an si jumatate aceasta a marcat minim 25 de goluri, de altfel in competitia interna are o medie de 30 de reusite pe meci jucat.

Pronostic Storhamar -Astrakhanochka: Storhamar inscrie peste 24.5 goluri goluri cota 1.87

Ponturi pariuri Zvena Zvenigorod – Vaci Nkse: (ora 15.00)

Zvena a pierdut destul de categoric primul meci al grupei pe terenul lui Ikast, un motiv in plus sa ma astept la o motivatie suplimentara.

Vaci de asemenea a suferit un esec, insa pe teren propriu cu Paris 92, a incasat 34 de goluri de la frantuzoaice.

Nici in campionatul intern maghiarele nu se descurca tocmai bine, au 6 victorii si 5 infrangeri, destul de multe pentru reputatia sa.

Gazdele au un parcurs foarte bun pe teren propriu, au disputat 9 jocuri, castigand 7 dintre ele, cele doua esecuri au fost cu TSKA Moscova si Rostov Don, echipe net superioare valoric si financiar.

Pronostic Zvena Zvenigorod – Vaci Nkse: victorie Zvena Zvenigorod cota 1.30

Ponturi pariuri CSKA Moscova – Borussia Dortmund: (ora 17.00)

Borussia Dortmund nu face un sezon rau in grupele Champions League, inscrie destul de multe goluri pentru o debutanta, in medie 27 pe meci jucat.

Adversara sa din aceasta runda, TSKA Moscova, de asemenea are o medie ridicata de reusite pe tabela de marcaj, dar in acelasi timp incaseaza destul de multe.

Nici nemtoaicele nu stau tocmai bine la capitolul organizare defensiva, au cea mai slaba aparare dintre cele 8 formatii ale grupei.

Pronostic CSKA Moscova – Borussia Dortmund: Total goluri inscrise peste 52.5 cota 1.60

Biletul zilei handbal 16 ianuarie 2021 la Betano.

Biletul Zilei Handbal 16.01.2021

Pariaza biletul AICI – Primesti bonus 1.000 lei!

Leave a Comment: