Biletul Zilei Handbal 16 ianuarie 2022

Forma Biletul Zilei Handbal: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Statistici Biletul Zilei Handbal
Procentaj: 36%
Castigate: 4/11
Unitati: -36

Biletul zilei handbal – 16 ianuarie este format din doua partide, una din cadrul Champions League Women, cealalalta din Romania Liga Florilor. Biletul zilei handbal 16.01.2022 are o cota de 2.47 si poate fi jucat la Betano pana la ora 15:30.

biletul zilei handbal

Ponturi pariuri pentru Biletul zilei handbal – 16 ianuarie 2022

Ponturi pariuri Krim Mercator – Odense (ora 17.00) F

Odense are un sezon foarte bun in campionatul intern unde este lider, iar pana in ultima etapa cand a pierdut pe terenul lui Esbjerg avea maximul de puncte cucerite.

Nu la fel de bine se descurca insa in grupele Champions League unde este doar pe locul 5 cu 9 puncte, pozitie pe care o poate imbunatati daca va trece azi in deplasare de Krim.

Ljubljana a castigat un singur joc acasa din cele 4 disputate, cu TSKA Moscova, in rest a pierdut contra celor de la Kristiansand, Metz si Gyor.

Danezele isi pot juca azi intre ultimele sanse de a termina in primele doua locuri, un esec in Slovenia le scoate practic din aceasta cursa, mai ales daca Vipers se va impune la Moscova.

Pronostic Krim Mercator – Odense: victorie Odense cota 1.65

Ponturi pariuri Gloria Bistrita – Rapid Bucuresti (ora 15.30) F

Un meci mai mult decat interesant cu giulestencele in fata unei sanse mari de a se distanta in fruntea clasamentului din Liga Florilor.

Carlos Viver cunoaste acest fapt si ca o victorie la Bistrita poate conta enorm in castigarea campionatului, are un lot foarte bun la dispozitie cu dubluri de calitate pe posturi.

Bistrita nu a excelat sezonul actual, inca resimte lipsa unei omogenitati si continuitate in rezultate pozitive, un motiv in plus sa intampine mari probleme in jocul de azi.

Gloria a castigat doar 4 jocuri in 10 etape, un procentaj foarte slab, este de asteptat sa cedeze si in fata liderului din Liga Florilor.

Pronostic Gloria Bistrita – Rapid Bucuresti: victorie Rapid Bucuresti cota 1.50

Biletul zilei handbal 16 ianuarie 2022 la Betano.

Pariaza biletul AICI – Primesti bonus 1.000 lei!

Leave a Comment: