Biletul Zilei Handbal 16 septembrie 2021

Biletul zilei handbal – 16 septembrie 2021 este format din trei partide, doua din Germania Bundesliga masculin, una din Champions League Men. Biletul zilei handbal 16.09.2021 are o cota de 5.22 si poate fi jucat pana cel tarziu la ora 19.45 la Betano.

biletul zilei din handbal

Ponturi pariuri pentru Biletul zilei handbal – 16 septembrie 2021

Ponturi pariuri Stuttgart – Goppingen (ora 20.05)

Goppingen se va deplasa pentru etapa a 3-a a campionatului german pe terenul lui Stuttgart, pana acum oaspetii au procentaj de 100% castigand ambele infruntari din Bundesliga.

Stuttgart a jucat un singur meci pana acum si acela pierdut pe terenul lui Magdeburg 33-29, va fi cel mai probabil aceiasi echipa cu mari oscilatii in evolutii si cu o defensiva deseori visatoare.

Precedentele doua sezoane fiecare formatie si-a castigat partidele de pe teren propriu, se poate petrece si acum la fel, dar in opinia mea Goppingen va face un bun joc ofensiv, are jucatori de foarte buna calitate in acest compartiment.

Pronostic Stuttgart – Goppingen: Goppingen inscrie peste 28.5 goluri cota 1.90

Ponturi pariuri Melsungen – Fuchse Berlin (ora 20.05)

Vulpile merg in Rothenbach-Halle pentru partida cu Melsungen, o arena care nu se poate spune ca le prieste foarte mult, un singur succes in precedentele 7 vizite.

Gazdele au un singur punct dupa primele doua etape, remiza pe terenul lui Lemgo, 26-26, respectiv esec acasa cu Kiel sunt rezultatele obtinute, va trebui sa forteze ceva mai mult.

Fuchse chiar daca nu a castigat in Rothenbach-Halle in schimb a marcat destul de mult, minim 30 de goluri in ultimele doua jocuri de aici, de altfel este recunoscuta in Bundesliga ca o formatia care se descurca foarte bine afara.

Pronostic Melsungen – Fuchse Berlin: Fuchse Berlin inscrie peste 27.5 goluri cota 1.75

Ponturi pariuri Dinamo Bucuresti – Vive Kielce: (ora 19.45)

Debut de foc pentru Dinamo Bucuresti in Champions League unde in primul meci va da piept cu Vive Kielce, una dintre fortele acestui sport.

Gazdele au un lot foarte bun si ma astept sa conteze in atac, de altfel singura sansa de a tine pasul cu polonezii este punctezi cat mai mult, altfel nu ai nicio sansa.

Mizez pe goluri in acest meci, Kielce va trece probabil de granita a 34 de goluri marcate, ii stat in fire sa treaca de aceasta bariera, la randul sau Dinamo are arme redutabile in atac, poate sta aproape pe tabela de marcaj.

Pronostic Dinamo Bucuresti – Vive Kielce: Total goluri marcate peste 61.5 cota 1.57

Biletul zilei handbal 16 septembrie 2021 la Betano.

Pariaza biletul AICI – Primesti bonus 1.000 lei!

Leave a Comment: