Biletul Zilei Handbal 16 octombrie 2021

Biletul zilei handbal – 16 octombrie 2021 este format din patru partide, cate una din Franta Lidl Starligue, Slovenia NLB Liga, Danemarca Herre Handbold Ligaen, respectiv Romania Liga Florilor. Biletul zilei handbal 16.10.2021 are o cota de 5.52 si poate fi jucat la Betano pana la ora 17.00.

biletul zilei din handbal

Ponturi pariuri pentru Biletul zilei handbal – 16 octombrie 2021

Ponturi pariuri Montpellier – Dunqerkue (ora 21.00)

Un meci in care gazdele nu cred ca vor intampina mari probleme, chiar daca au decat 5 puncte dupa primele 5 runde, raman una dintre cele 3 mari forte ale campionatului francez.

Dunqerkue de asemenea are probleme pe acest start de sezon, primul succes a venit abia in runda precedenta, pana atunci avea numai putin de 4 infrangeri consecutive.

Montpellier va castiga jocul, nu a mai pierdut acasa de peste 8 luni, intrerval in care a avut adversare extrem de puternice, iar in fata lui Dunqerkue are numai putin de 7 victorii consecutive pe teren propriu.

Pronostic Montpellier – Dunqerkue: Montpellier castiga partida cota 1.26

Ponturi pariuri Koper – Trebnje (ora 20.00)

Koper are 4 puncte in primele 5 runde, un bilant acceptabil, dar acum va avea un nou meci foarte greu in fata vicecampioanei Sloveniei, formatie care porneste cu prima sansa.

Trebnje in schimb are maximul de puncte si pare decisa sa lupte si in actualul sezon pentru titlu, lotul este in mare acelasi din stagiunea precedenta si asta ajuta mult la randamentul echipei.

Nu vad de ce oaspetii nu ar castiga duelul, chiar daca au o singura victorie in ultimele 5 meciuri directe pe acest teren, totusi increderea jucatorilor lui Trimo este la cote maxime.

Pronostic Koper – Trebnje: victorie Trebnje cota 1.47

Ponturi pariuri Dunarea Braila – Rapid Bucuresti (ora 17.00) F

Rapid incearca sa intre in zona cupelor europene, dar din pacate pentru ea si fanii sai este chinuita de cateva accidentari ale unor jucatoare importante.

In aceste conditii pentru giulestence va fi extrem de dificil sa obtina un rezultat pozitiv azi pe terenul Dunarii Braila, una dintre echipele alaturi de SCM Craiova care inca nu au pierdut in Liga Florilor.

Elevele lui Morten Soubak au 3 victorii si o remiza, un lot bun cu multe transferuri importante reusite vara aceasta, mizez pe un rezultat pozitiv al Dunarii.

Pronostic Dunarea Braila – Rapid Bucuresti: Dunarea Braila sansa dubla 1X cota 1.53

Ponturi pariuri GOG – Ringsted (ora 17.00)

GOG conduce clasamentul in Danemarca Herre Handbold Ligaen, cu doua puncte avans in fata lui Aalborg dupa 6 runde jucate, va incerca sa mentina acest ecart pana la finalul sezonului regulat.

Adversara sa de azi, Ringsted, ocupa locul 8, fiind de regula o formatie care lupta pentru evitarea retrogradarii, cel mai probabil asa se va intampla si in actualul sezon.

Victoria gazdelor nu poate fi pusa la indoiala, dar Ringsted inscrie destul de multe goluri pana acum , motiv pentru care am mizat pe o succesiune de evenimente interesanta.

Pronostic GOG – Ringsted: victorie GOG & peste 61.5 goluri marcate in mei cota 1.95

Biletul zilei handbal 16 octombrie 2021 la Betano.

Pariaza biletul AICI – Primesti bonus 1.000 lei!