Biletul Zilei Handbal 17 septembrie 2021

Biletul zilei handbal – 17 septembrie 2021 este format din trei partide, doua din Franta Lidl Starligue, una din Ungaria NB I. Biletul zilei handbal 17.09.2021 are o cota de 3.46 si poate fi jucat pana cel tarziu la ora 19.00 la Betano.

biletul zilei din handbal

Ponturi pariuri pentru Biletul zilei handbal – 17 septembrie 2021

Ponturi pariuri Csurgoi – Gyongyosi (ora 19.00)

Csurgoi a debutat cu stangul in noul sezon, in prima etapa a fost infranta categoric pe terenul lui Veszprem, de asemenea a pierdut ambele partide ale dublei cu Dobrogea Sud din preliminariile EHF Eropean League.

Adversara sa de azi, Gyongyosi, a castigat in runda inaugurala acasa Tatabanya, destul de lejer la 8 goluri avans, o victorie frumoasa dat fiind faptul ca pana atunci suferise 4 esecuri in precedentele 5 jocuri directe.

Gazdele nu sunt poate in cea mai buna forma, dar pe teren propriu de regula se descurca foarte bine, stagiunea precedenta doar Pick Szeged si Veszprem s-au impus in Sotonyi Laszlo Sportcsarnok.

Pronostic Csurgoi – Gyongyosi: Csurgoi + 1.5 goluri cota 1.40

Ponturi pariuri Grand Nancy Asptt – Pays d'Aix (ora 21.30)

Oaspetii vin dupa un sezon precedent destul de bun care a fost incununat cu o participare in cupele europene gratie clasarii pe locul 4, chiar in spatele celor 3 granzi ai Frantei.

Nancy este o formatie nou promovata, iar in prima runda a fost invinsa pe teren propriu de Chartres, e adevarat la un singur gol, dar nici adversara nu era de calibru.

Pays are forta de a se impune in acest meci, dispune de o forta de atac impresionanta care nu vad cum ar putea fi oprita de Nancy, infrunta o adversara care a marcat peste 28 de goluri in 5 din ultimele 6 partide.

Pronostic Grand Nancy Asptt – Pays d'Aix: Pays d'Aix inscrie peste 28.5 goluri cota 1.72

Ponturi pariuri Chartres Metropole – USAM Nimes: (ora 21.00)

Nimes a castigat in prima runda pe teren propriu destul de lejer impotriva celor de la Saran, o nou promovata, dand dovada ca ramane o forta si in actualul campionat.

Azi va da piept in deplasare cu Chartres, formatie pe care a invins-o in ultimele 4 partide directe, destul de clar pot spune la minim 7 goluri diferenta de fiecare data.

Gazdele au castigat de asemenea in prima etapa, dar destul de greu in fata unei nou promovate, nu cred ca vor ridica mari probleme unui adversar redutabil.

Pronostic Chartres Metropole – USAM Nimes: victorie USAM Nimes cota 1.44

Biletul zilei handbal 17 septembrie 2021 la Betano.

Pariaza biletul AICI – Primesti bonus 1.000 lei!

Leave a Comment: