Biletul Zilei Handbal 18 ianuarie 2021

Biletul zilei handbal – 18 ianuarie 2021 este format din trei partide, toate din cadrul Campionatului Mondial gazduit de Egipt. Biletul zilei handbal 18.01.2021 are o cota de 3.02 si poate fi jucat pana cel tarziu la ora 16.30 la Fortuna.

biletul zilei handbal


Ponturi pariuri pentru Biletul zilei handbal – 18 ianuarie 2021

Ponturi pariuri Islanda – Maroc: (ora 21.30)

Islanda tinteste locul 3 in grupa si are mari sanse de a-l obtine dat fiind faptul ca in ultimul joc din aceasta faza a competitiei va da piept cu nationala Marocului.

Africanii au pierdut primele doua intalniri de la acest turneu final, nu cred ca poate opune o rezistenta prea darza in fata unui adversar mult mai puternic.

Marocul a incasat minim 33 de goluri in doua din ultimele 3 partide disputate, are mici sanse de reusi sa nu primeasca si azi cel putin 33 de goluri, Islanda are jucatori excelenti pe faza de atac.

Pronostic Islanda – Maroc: Islanda inscrie peste 31.5 goluri goluri cota 1.49

Ponturi pariuri Slovenia – Belarus: (ora 19.00)

Slovenia a debutat cu o victorie 51-29 in compania Correi de Sud, va ramane probabil echipa cu cele mai multe goluri marcate intr-un singur joc de la acest turneu final.

Insa nordicii in urmatorul joc au pierdut cu Rusia, total surprinzator, au nevoie de o victorie azi pentru a termina pe locul secund.

Belarusul este o echipa organizata, omogena, care se bazeaza in mare parte pe jucatori din competitia interna, insa fara a avea jucatori de exceptie, ceea ce poate fi un dezavantaj.

Mizez pe un succes al slovenilor, au clacat in fata Rusiei, dar a fost un simplu accident, vor aborda cu mult mai multa concentrare aceasta infruntare.

Pronostic Slovenia – Belarus: victorie Slovenia cota 1.40

Ponturi pariuri Macedonia de Nord – Chile: (ora 16.30)

Chile a pierdut cele doua partide disputate la actualul turneu final, de altfel este cea mai slab cotata nationala din acesta grupa.

Sud americanii vor da piept azi cu Macedonia de Nord, care de asemenea a bifat doua esecuri, insa europenii au cateva atuuri in plus.

Primul se numeste Kiril Lazarov, un golgheter innascut, care prin actiuni personale poate trage echipa dupa el, de asemenea are jucatori care evolueaza in campionate puternice precum Bundesliga.

Pronostic Macedonia de Nord – Chile: Victorie Macedonia de Nord cota 1.45

Biletul zilei handbal 18 ianuarie 2021 la Fortuna.

Pariaza biletul AICI – Primesti bonus 500 lei!