Biletul Zilei Handbal 18 februarie 2021

Biletul zilei handbal – 18 februarie 2021 este format din trei partide, doua din cadrul grupelor Cupei EHF, cealalalta din Romania Liga Florilor. Biletul zilei handbal 18.02.2021 are o cota de 3.49 si poate fi jucat pana cel tarziu la ora 16.00 la Superbet.

biletul zilei handbal


Ponturi pariuri pentru Biletul zilei handbal – 18 februarie 2021

Ponturi pariuri Gloria Buzau – Zalau: (ora 16.00) (F)

Gloria Buzau nu are un sezon in concordanta cu aspiratiile sale, insa echipa pregatita de Ovidiu Mihaila poate urca in clasament dupa acest mini turneu gazduit de Sfantu Gheorghe.

Zalau vine dupa 3 victorii consecutive, dar a avut adversare mai mult decat accesibile, U Cluj si Mioveni se lupta pentru retrogradare, iar SCM Craiova este efectiv decimata de accidentari.

Gloria a pierdut doar doua meciuri in actuala editie de Liga Florilor, cu CSM Bucuresti si Ramnicu Valcea, nu cred ca avea azi foarte mari probleme in fata unui adversar aflat in reconstructie.

Pronostic Gloria Buzau – Zalau: victorie Gloria Buzau cota 1.35

Ponturi pariuri RN Lowen – Trebnje: (ora 18.00)

Leii conduc autoritar aceasta grupa cu 13 puncte castigate din 14 posibile, cel mai probabil vor bifa inca un succes si isi vor betona astfel prima pozitie in clasament.

Trebnje este teoretic eliminata din competitie, in special daca elvetienii de la Kadetten vor confirma calculul hartiei si se vor impune acasa cu Tatabanya.

Pe sloveni ii asteapta meciuri foarte grele in campionatul intern unde isi vor canaliza resursele, au o lupta de dus pentru clasarea pe podium.

Tinand cont de diferenta de valoare dintre cele doua formatii la care se adauga forta ofensiva a germanilor, mizez pe un numar consistent de reusite al leilor pe tabela de marcaj.

Pronostic RN Lowen – Trebnje: RN Lowen inscrie peste 33.5 goluri cota 1.85

Ponturi pariuri Kadetten – Tatabanya: (ora 21.45)

Kadetten are sansa de a-si asigura calificarea din grupa daca se va impune in aceasta seara pe teren propriu contra maghiarilor de la Tatabanya.

Oaspetii au 7 infrangeri din tot atatea meciuri jucate fiind practic eliminati din competitie, este greu de crezut ca vor opune o rezistenta darza.

Elvetienii au doua victorii acasa in aceasta competitie cu GOG si Trebnje, doua echipe clasate mult mai bine decat adversara de azi, in plus au scos si o remiza pe terenul celor de la RN Lowen, liderul incontestabil al grupei.

Pronostic Kadetten – Tatabanya: victorie Kadetten cota 1.47

Biletul zilei handbal 18 februarie 2021 la Superbet.

Pariaza biletul AICI – Primesti bonus 500 lei!