Biletul Zilei Handbal 18 noiembrie 2021

Biletul zilei handbal – 18 noiembrie 2021 este format din trei partide, cate una din Romania Liga Zimbrilor si Liga Florilor, respectiv din Champions League Men acolo unde se anunta un sezon foarte incins si atractiv inca din faza grupelor. Biletul zilei handbal 18.11.2021 are o cota de 2.62 si poate fi jucat la Unibet pana la ora 16.00.

biletul zilei handbal

Ponturi pariuri pentru Biletul zilei handbal – 18 noiembrie 2021

Ponturi pariuri Barcelona – Vive Kielce (ora 21.45)

Barcelona abordeaza acest meci din postura de detinatoare a trofeului dar nu si a liderului grupei, situatie pe care o poate schimba daca se va impune in aceasta seara contra campioanei Poloniei.

La randul sau Vive Kielce traverseaza o perioada de forma excelenta, dupa esecul primei runde pe terenul lui Dinamo au urmat 5 victorii consecutive interval in care le-a invins pe Veszprem, PSG si Flensburg, dar toate pe teren propriu.

Se anunta un meci echlibrat in Palau Blaugrana, intre doua echipe foarte buna, iar in opinia mea mea catalanii au clar prima sansa, nu doar prin prisma avantajului terenului propriu, au un lot mai echilibrat, un moral mai bun si de ce nu sunt superiori valoric.

Pronostic Barcelona – Vive Kielce: victorie Barcelona cota 1.38

Ponturi pariuri Dobrogea Sud – CSM Focsani (ora 18.00)

Delfinii duc o lupta teribila pentru locul secund din Liga Zimbrilor, unde Steaua Bucuresti, Potaissa Turda si Minaur Baia Mare se anunta contracandidate serioase.

Saptamana aceasta constantenii au fost parasiti de antrenorul Dorde Cirkovic, dar raman totusi o echipa redutabila cu un lot de foarte buna calitate pentru intrecerea interna.

Focsani la randul sau incearca o clasare in primele 5, vine dupa un esec surprinzator pe teren propriu cu ultima clasata Alexandria, poate avea o rabufnire de orgoliu, dar nu o vad sa se impuna in fata unui adversar care a infrant-o in 6 din ultimele 7 intalniri.

De asemenea delfinii si-au concretizat de fiecare data avantajul terenului propriu castigand toate cele 5 jocuri directe cu CSM Focsani disputate in Sala Sporturilor.

Pronostic Dobrogea Sud – CSM Focsani: victorie Dobrogea Sud cota 1.25

Ponturi pariuri Zalau – Ramnicu Valcea (ora 16.00) F

Un meci care in trecut era capul de afis al oricarei etape din campionatul intern, ma astept la un duel incins si acum, insa totusi intre cele doua echipe este o diferenta clara de valoare.

Zalau are cea mai sigura defensiva din Liga Florilor, in schimb are al doilea cel mai slab atac, mai rau la acest capitol decat fetele pregatite de Gheorghe Tadici sta doar ultima clasata Cetate Deva.

Valcea in schimb sub comanda lui Brent Dahl inscrie foarte multe goluri, peste 30 in medie pe meci jucat, va da ritmul infruntarii si nu cred ca va avea emotii in a se impune.

Pronostic Zalau – Ramnicu Valcea : victorie SCM Ramanicu Valcea cota 1.52

Biletul zilei handbal 18 noiembrie 2021 la Betano.

Pariaza biletul AICI – Primesti bonus 300 lei!