Biletul Zilei Handbal 18 decembrie 2021

Biletul zilei handbal – 18 decembrie este format din trei partide, una din cadrul Danemarca Herre Handboldligaen, respectiv alte doua din Germania Bundesliga. Biletul zilei handbal 18.12.2021 are o cota de 2.10 si poate fi jucat la Betano pana la ora 18:00.

biletul zilei handbal

Ponturi pariuri pentru Biletul zilei handbal – 18 decembrie 2021

Ponturi pariuri Rhein Neckar Lowen – Lubbecke (ora 19.30)

Leii sunt intr-o cadere de forma, au o singura victorie in ultimele 6 etape disputate in campionatul german, dar pot recupera o parte din puncte azi in fata unei nou promovate.

Lubbecke are cu doar doua puncte mai putin decat adversara sa, insa in actualul sezon de Bundesliga a castigat doar pe terenul lanternei rosii, Minden, in rest a pierdut toate deplasarile.

Ma astept ca formatia gazda sa stranga randurile si revina cu o victorie, acasa nu a pierdut decat cu Lemgo si Magdeburg, iar Lubbecke nu este in niciun caz de nivelul celor doua.

Pronostic Rhein Neckar Lowen – Lubbecke: Rhein Neckar Lowen conduce la pauza si castiga partida 1/1 – pauza/final cota 1.40

Ponturi pariuri Bergischer – Magdeburg (ora 20.30)

Liderul din Germania Bundesliga va merge azi in Uni Halle din Wuppertal pentru un duel destul de aprig cu Bergischer, sansele ca oaspetii sa obtina un succes fiind totusi destul de mari.

Magdeburg a castigat toate cele 14 jocuri disputate in actualul sezon al campionatului german, are un avans destul de bun fata fata de Kiel si Flensburg, insa cursa pentru titlu nu este nici macar la jumatate.

Gazdele vin dupa 4 infrangeri la rand, ultima in fata ultimei clasate Minden, formatie care pana la respectivul meci avea doar doua puncte in 14 partide, ma astept sa bifeze inca un esec data fiind forma celor doua echipe si diferenta din clasament.

Pronostic Bergischer – Magdeburg: victorie Magdeburg cota 1.20

Ponturi pariuri Aalborg – Bjerringbro/Silkeborg (ora 17.10)

Campioana a declansat cursa de urmarire a lui GOG, una care se anunta extrem de interesanta, handbalul danez oferind partide din ce in mai stranse si foarte echilibrate.

Aalborg anunta transferuri interesante pentru sezonul urmator, inclusiv cel al lui Mikkel Hansen de la PSG, in aceste conditii clar nu doreste sa rateze titlul in competitia interna.

Berringbro are o singura victorie pe terenul adversarei sale de azi in ultimele 7 infruntari, iar in actualul sezon deplasarile nu au fost chiar punctul sau forte, a castigat doua jocuri din 7 disputate, nu o vad sa obtina un rezultat pozitiv in fata echipei numarul 1 din handbalul danez.

Pronostic Aalborg – Bjerringbro/Silkeborg: victorie Aalborg cota 1.25

Biletul zilei handbal 18 decembrie 2021 la Betano.

Pariaza biletul AICI – Primesti bonus 1.000 lei!