Biletul Zilei Handbal 19 decembrie 2021

Biletul zilei handbal – 19 decembrie este format din trei partide, una este finala Campionatului Mondial de handbal feminin , respectiv alte doua din Germania Bundesliga. Biletul zilei handbal 19.12.2021 are o cota de 2.60 si poate fi jucat la Betano pana la ora 17:00.

biletul zilei handbal

Ponturi pariuri pentru Biletul zilei handbal – 19 decembrie 2021

Ponturi pariuri HBW Balingen-WeilstettenSG Flensburg-Handewitt (ora 17.00)

Flensburg a declansat cursa de urmarire a liderului Magdeburg, in plus miza locului secund este una foarte importanta deoaree asigura participarea in grupele Champions League, un motiv in plus sa mentina ritmul ridicat.

Elevii lui Maik Machulla o vor infrunta azi in deplasare pe Balingen, penultima formatie in clasament cu doar 6 puncte castigate, iar victoria ar trebuie sa le fie foarte facila.

Pe terenul adversarei sale de azi vicecampioana Germaniei nu a pierdut niciodata, dar nu va trata partida cu lejeritate, va incepe tare inca din primul act pentru a nu oferi nicio speranta gazdelor.

Pronostic HBW Balingen-WeilstettenSG Flensburg-Handewitt: SG Flensburg-Handewitt conduce la pauza si castiga partida 2/2 – pauza/final cota 1.35

Ponturi pariuri Leipzig – Minden (ora 17.00)

Leipzig este fara indoiala o echipa de acasa, pe teren propriu a obtinut 11 din totalul de 14 puncte trecute in contul sau sezonul actual de Bundesliga.

Levii lui Andre Haber ar trebui sa bifeze inca un succces azi, dat fiind faptul ca in Arena Leipzig vor primi vizita lanternei rosii, Minden, echipa cu doar 4 puncte in 15 etape.

Din 2016 si pana in prezent gazdele de azi au reusit sa se impuna in toate partidele directe de acasa, nu vad cum ar rata victoria tocmai acum data fiind forma lui Minden.

Pronostic Leipzig – Minden: victorie Leipzig cota 1.27

Ponturi pariuri Franta – Norvegia (ora 18.30)

Franta a avut un parcurs foarte bun la acest turneu final, asa cum a obisnuit de altfel foarte bine organizata defensiv si extrem de echilibrata pe faza de atac.

De aceasta data nationala pregatita de Olivier Krumbholz isi va infrunta adversara care este o adevarata „bestia nera”, nordicele au castigat finala la ultimul european in fata Frantei, trecandu-si in cont si 3 victorii la Golden League.

Spre deosebire de adversara sa, Norvergia se descurca cu mult mai bine in atac, acolo unde are cateva jucatoare intr-o forma fantastica, de asemenea este superioara la calitatea si valoarea bancii tehnice.

Mizez pe un succes al nordicelor, sunt mai valoroase in primul rand, dar in acelasi timp mult mai omogene si dezinvolte pe faza de atac, iar in poarta Katrine Lunde are multe momente cand este imbatabila.

Pronostic Franta – Norvegia: victorie Norvegia cota 1.52

Biletul zilei handbal 19 decembrie 2021 la Betano.

Pariaza biletul AICI – Primesti bonus 1.000 lei!